Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: France – Belgium

Frankrike - Belgien @2.50

-------------------------------------------------------------------------------------------

Då var vi framme vid semifinalerna, och på ena sidan är de båda topplagen kvar, Frankrike och Belgien vilket betyder att finalen kommer bestå av ett riktigt topplag, och ett lag som ligger strax under de riktigt stora drakarna, d.v.s. Kroatien eller England.

Idag spelas den första semifinalen, med avspark kl 20.00, och det är mellan Frankrike - Belgien. Riktigt riktigt spännande alltså.

Frankrike
Didier Deschamps ser inte ut att ändra speciellt mycket mot föregående matcher. Djibril Sidibe är osäker p.g.a skada, medan Blaise Matuidi åter är tillgänglig på vänsterkanten efter sin avstängning, och kommer troligtvis starta på bekostnad av Corentin Tolisso. I övrigt är det inga konstigheter egentligen.

Belgien
Roberto Martinez ser ut att kliva på en 4-3-3 formation här. Med Thomas Meunier avstängd p.g.a för många varningar, kan Nacer Chadli eller Yannick Carrasco kliva ner på en höger wingback, samtidigt som man sätter in Mousa Dembelé eller Youri Tielmans på mitten. I övrigt kan även Romelu Lukaku tänkas ta plats ute till höger, då man flyttar in Kevin De Bruyne mer centralt. Lite att tänka på här alltså för förbundskapten Roberto Martinez.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Som dessa två lag har vuxit i turneringen. Frankrike öppnade riktigt tveksamt, och man lyckades tillslut slå Australien trots ett ganska uselt spel egentligen. Didier Deschamps har som vanligt laborerat väldigt mycket, och Paul Pogba har som vanligt inte kunnat matcha några förväntningar alls. Tur för Le Bleus att det finns andra spelare som klivit fram. Antoine Greizmann kan vi som oftast alltid räkna med, och väldigt mycket av anfallsspelet kretsar kring honom. Han är inblandad i väldigt mycket, och har verkligen tagit på sig en ledarroll, som tydligt syntes i åttondelsfinalen mot Argentina när han styrde och ställde sina medspelare på planen då han vill backa hem och ta det lugnt och bevaka ledningen mer. Sedan får vi inte heller glömma Kylian Mbappé. Herrejösses vilken fotbollsspelare. Han är fullkomligt lysande och är ständigt ett hot för motståndarnas backlinje. Som han löper, och vilket klipp han har i steget. Det är bara att njuta, och hoppas att denna man får vara skadefri, för då har vi verkligen en framtida världsstjärna som knackar på dörren.

Belgien har också vuxit i turneringen, men man började aningen stabilare än Frankrike. Man behövde en halvlek mot Panama innan man vaknade, men sedan har man egentligen gjort rent hus, och verkligen övertygad i samtliga matcher utom möjligtvis den mot Japan trots en osannolik vändning. Nu möter man alltså ett annat formtoppat lag i Frankrike, som säkerligen kommer vilja föra matchen minst lika mycket som Belgien, och känslan är väl just att de kommer turas om att ha taktpinnen så länge vi har ett likaläge. Båda lagen synar varann ganska bra tyckar jag. Det finns djupledsspel, närkampsspel, boxstarka spelare och en hel del målskyttar av högsta rang. Mitt känsla är dock att Frankrike gå segrande ur den här matchen, då jag inte ser hur Belgien ska kunna stoppa firma Greizmann - Mbappé. Rak etta blir därför spelet.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

France – Belgium

  • Datum:
    10 jul 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td