Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: LA Sparks – Dallas Wings

Jag väljer att spela LA Sparks och Dallas Wings över 163 poäng i kvällens tidiga WNBA basketball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.91.

Vi har här en matchup med ett mycket hett Dallas Wings och ett LA Sparks som underpresterat de senaste matcherna. Dallas offensiv är otroligt bra just nu, och Sparks kommer antagligen få fullt upp med dem, och frågan är ifall man kan sakta ner dem ikväll.

Problemet för LA Sparks den senaste tiden har varit offensiven, och jag tror att en match mot Dallas kommer att göra gott åt dem här. Detta eftersom Dallas spelar ett mycket öppnare spel än de senaste motståndarna för Sparks.

LA Sparks har snittat 73.75 poäng de senaste 4 matcherna, men det har varit mot väldigt bra defensiva lag som Seattle, Minnesota, Washington och Connecticut. Dallas är ett lag med offensiv inriktning, och jag kan se en highscoring match här inatt.

Dallas har de 4 senaste matcherna snittat hela 99 poäng framåt, vilket är mycket imponerande. Kommer man ens i närheten av detta ikväll är det stor chans att vi passerar 163 poäng här. LA Sparks måste nog få till mycket mer poäng ikväll om man skall ha en chans.

Båda lagens freethrow%, threepointers och fieldgoal% ligger också på en mycket hög nivå. En sak som är värt att notera här är att inget av de senaste 10 inbördesmötena har gått under 163 poäng.

De 5 senaste bortamatcherna för Dallas har gått över totalen, och 8 av de senaste 10 inbördesmötena mellan dessa har gått över totalen. Också 4 av de 5 senaste mötena i Los Angeles har gått över totalen.


Basket

LA Sparks – Dallas Wings

 • Postad:
  12 jul 2018
  16:42
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 163
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  12 jul 2018
  21:30
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: WNBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här