Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: NY Mets – Philadelphia Phillies

Jag väljer att spela NY Mets att vinna över Philadelphia Phillies i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Bet365 till 1.65.

Philadelphia vann 7-3 i natt i Queens mot Mets och har nu vunnit 10 av sina senaste 13 matcher och är på första plats i National League East på 51-39, en match före Atlanta. Det är första gången Phillies har varit på första plats efter den 1 juli sedan 2011, när de vann fem raka divisionstitlar. Samtidigt strider ett 36-53 Mets mot ett 38-56 Marlins i ett försök att hålla sig borta från sistaplatsen. New York har bara fått till 8 runs samtidigt som man förlorat fyra av sina senaste fem matcher totalt och man har också förlorat 19 av sina 23 senaste hemma på Citi Field.

Vince Velasquez (5-8, 4.69 ERA) startar för Philly och det är hans första start sedan han hamnade på 10-days disabled list. Velasquez vann tre raka starter (5-17 maj) men har bara en seger över sina senaste åtta starter (han är 1-4 och Phillies är 2-6). Phillies 26-åring kommer till denna match med ett 1-3 record med en 4,61 ERA i sex karriärstarter mot Mets i kvällens seriefinal.

Jacob deGrom (5-4, 1.79 ERA) kommer att göra sin sista planerade start före All-Star Game. deGrom är Mets självklara ess, men han har plågats av brist på offensivt stöd, vilket ger honom ett lite sämre resultat med bara fem segrar och ett lagrekord på 7-11, trots att han är i topp med en 1,79 ERA . Ett perfekt exempel var deGroms senaste start när han bara släppte till en run på fyra träffar över åtta innings mot Tampa Bay i fredags. deGrom är mycket bra då han endast har släppt till 15 runs på 64 innings över hans sista nio starter.

Jag kommer att backa deGrom och Mets inatt, eftersom man möter en mycket underlägsen motståndare i Velasquez. Det gör heller ingenting att deGrom är hela 6-1 med en 2,74 ERA i 12 karriärstarter mot Phillies.

Kan Mets få till lite mer offensiv borde man ta denna match.
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Baseball

NY Mets – Philadelphia Phillies

  • Datum:
    12 jul 2018
    01:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här