Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Shamrock Rovers – AIK Solna

Shamrock Rovers - AIK U2.0 @1.98

-------------------------------------------------------------------------------------------

AIK kliver in i kvalet till Europa League, och det är det Irländska Shamrock Rovers som man ska besöka kring 8 tiden ikväll. Shamrock är en anrik klubb i den Irländska Premier Division, och ligger för tillfället på en 4e placering efter 25 spelade omgångar. Formen är god då man har 3 vinster och en oavgjord i bagaget om man räknar tävlingsmatcher. Man spelade en träningsmatch den 7e där man åkte på en riktigt med smisk när man blev totalt mosade av Celtic. Hela 7-0 skrevs, och där får vi ett litet kvitto på att den Irländska högstaligan egentligen inte har något speciellt att komma med.

AIK trummar på som vanligt. Man ligger just nu först i tabellen, med en match mer spela än Hammarby. Man ser oerhört sammansvetsat ut under Rickard Norling, och faktum är att man är obesegrade i årets Allsvenskan såhär långt. Senast förlusten kom den 25e mars i en träningsmatch, dessförinnan var det cupmatchen mot Djurgården man förlorade med 2-0. Riktigt svårslaget AIK med andra ord. Det som verkligen präglar detta AIK är givetvis defensiven. Det går knappast att blunda för hur oerhört svårpenetrerade dem är, och med den stora bredden, med allsvenska mått mätt, är man alltid att räkna med trots några frånvarande spelare då och då.

Nyckeln för den här matchen är att få med sig ett bra resultat till det andra mötet på Friends. Det finns ingen anledning för AIK att börja tokrusa offensivt när man är så pass stabila i sitt grundspel, och det mesta tyder på en ganska stängd och chansfattig match. Det Irländska långbollarna kommer nog passa AIK´s försvar ganska bra, och underspelet känns helt givet.
Spela på Unibet och få 200% upp till 2000kr
Fotboll

Shamrock Rovers – AIK Solna

  • Datum:
    12 jul 2018
    20:05
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-07-11 10:31

Ska givetvis vara imorgon den 12e.

"AIK kliver in i kvalet till Europa League, och det är det Irländska Shamrock Rovers som man ska besöka kring 8 tiden ikväll"
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här