Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Minnesota Twins – Tampa Bay Rays

Jag väljer att spela Tampa Bay att vinna över Minnesota Twins i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.85.

Jag ser många fördelar inatt för Tampa Bay mot Minnesota. Rays har fördel på många punkter, och när vi får 1.85 på dem provar vi det.

Matt Duffy leder Tampa Bay med ett .307 batting average och med 91 träffar. C.J. Cron leder laget i home runs med 17, medan Wilson Ramos leder i RBI:s med 51. Tampa Bay har ett batting average på .251 medan motståndarna har .223 vid plattan mot Rays pitching. På torsdagen startar Rays med sitt ess Blake Snell. Han är den här säsongen hela 12-4 med en ERA på 2,09, 132 Ks och 44 BBs.

Eddie Rosario leder Minnesota med ett .300 batting average och i träffar med 106, home runs med 18 och RBIs med 54. Minnesota har ett team batting average på .240, medan motståndarna har .255 på plattan mot Twins pitching . På torsdagen startar Twins med Kyle Gibson. Han är denna säsong 3-6 med en ERA på 3,59, 105 Ks och 46 BBs.

Tampa Bay har vunnit hela 20 av de senaste 27 matcherna i Minnesota, vilket är mycket imponerande. Blake Snell är därtill 4-0 i de 4 senaste starterna och har bara släppt till 2 earned runs på 28.2 innings. Tampa har också vunnit 22 av 33 matcher mot team med losing record.

Minnesota har förlorat 6 av de senaste 7 matcherna med Gibson mot Tampa Bay, och han har också ERA 6.81 mot just Rays. Minnesota har också förlorat 5 av de senaste 7 matcherna mot Tampa Bay, och man har också förlorat de senaste 7 hemmamatcherna mot lag med winning record. Man är också 1-4 mot lefthanded starters de senaste 5 matcherna.

Tampa Bay borde med dessa förutsättningar kunna ta en seger här.
Baseball

Minnesota Twins – Tampa Bay Rays

 • Postad:
  12 jul 2018
  18:33
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  13 jul 2018
  02:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här