Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: St Louis Cardinals – Cincinnati Reds

Jag väljer att spela St Louis Cardinals och Cincinnati Reds över 8.5 runs i kvällens tidiga MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.85.

Cardinals och Reds drabbar samman ikväll, och vi har många faktorer som pekar mot en highscoring match här.

För det första har vi mycket varmt väder i St Louis, och vinden blåser ut mot leftfield vid matchtid. En annan sak som talar för överspelet är Cincinnatis just nu heta offensiv, och Cardinals dåliga pitching.

St Louis startar med Jack Flaherty ikväll, som inte håller någon vidare klass. Han har de 3 senaste starterna 7.30 ERA och 1.54 WHIP. Cardinals har förlorat de 4 senaste matcherna med Flaherty, och han har släppt till 10 earned runs på 12.1 innings.

Cincinnati startar ikväll med Luis Castillo som inte heller håller någon vidare klass. Han har de 3 senaste starterna ERA 4.91 och WHIP 1.43. Castillo har de 4 senaste matcherna släppt till 11 earned runs på 19 innings, och 3 av de 4 senaste starterna har gått över totalen.

Därtill har vi också båda lagens bullpens, som är fullständigt urusla. Reds bullpens har de 3 senaste matcherna ERA 7.29 och WHIP 1.76, vilket är väldigt dåligt. Cardinals bullpens är ungefär lika dåliga, då man har ERA 7.61 och WHIP 1.61 de 3 senaste matcherna.

Cincinnatis offensiv är riktigt bra just nu, då man de 6 senaste matcherna snittat hela 6.5 runs per match, och de 6 senaste matcherna har också gått över totalen för Cincinnati.

St Louis pitching har varit riktigt usel de senaste matcherna, då man de 4 senaste matcherna släppt till hela 7 runs i snitt. 3 av de senaste 4 matcherna har gått över totalen för Cardinals.

Umpire i denna match är Chris Guccione. Han snitt ligger på 11.24 runs per match, och han är också 11-4 över totalen de senaste 15 matcherna.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

St Louis Cardinals – Cincinnati Reds

  • Datum:
    14 jul 2018
    22:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td