Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: NY Mets – Washington Nationals

Jag väljer att spela Washington Nationals att vinna över NY Mets i kvällens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.72.

Washington Nationals och New York Mets kommer att avsluta sin fyramatchersserie på Citi Field ikväll. Nationals tog serieöppnaren med en run, men fick inte jobbet gjort på lördag med ett slutresultat på 4-7. Adam Eaton hade tre träffar och gjorde två runs för Washington, som föll 6,5 matcher bakom Philadelphia i NL East Division.

Washington startar ikväll med 31-årige righthanded Jeremy Hellickson (3-1, 3.47 ERA). Han har gjort det mycket bra hittills, och här har Nationals en stor fördel. I sin senaste start släppte han inte till en enda run på 5 innings och endast 1 hit i en 5-1 seger mot Pittsburgh.

New York Mets har förlorat 54 av deras 93 matcher och har varit ett av de mest nedslående lag i majors denna säsong. På lördag släppte SP Zack Wheeler till fyra earned runs över sju innings och vann för första gången sedan 29 april. Michael Conforto gjorde 3 runs för Mets, som är 13.5 matcher från första platsen.

Mets startar ikväll med rookien Corey Oswalt (0-2, 6.75 ERA), som inte håller någon vidare klass. Han gör ikväll sin fjärde major start i Mets.

New York 3B Todd Frazier har placerats på 10-days disabled list med en skada. Efter 95 matcher rankas Washington 18: e i batting average och 19: e i runs scored. Denna säsong rankas New York 29:e i batting average och 27:e i runs scored. Nationals tar hem detta ifall man har en okej dag.

Nationals är 7-2 i Hellicksons senaste 9 starter, och Nationals är också 50-18 de senaste 68 matcherna i New York.

NY Mets är 6-20 de senaste 26 hemmamatcherna.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

NY Mets – Washington Nationals

  • Datum:
    15 jul 2018
    19:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td