Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Elfsborg – Hammarby

Elfsborg - Hammarby Ö2.5 @1.67

-------------------------------------------------------------------------------------------

VM är slut, men Allsvenskan tuffar vidare. Omgång 13 fullbordas, och Elfsborg samt Hammarby ligger båda någon match efter resterande lagen i ligan. Det är två lag som på förhand kanske hade omvända förväntningar. Att vi skulle få se Hammarby i en guldstrid var det inte många som förväntat sig, samtidigt som man inte förväntade sig Elfsborg nere i en bottenstrid om nedflyttning. Nu har man visserligen ryckt upp sig, och med 3 raka vinster i ligan är man nu på säker mark. Däremot ligger europabiljetter långt långt ifrån, och är väl med säkerhet nästan en omöjlighet.

Hammarby kan vid händelse av 3 poäng här klättra upp 1 poäng bakom AIK med en match mindre i bagaget. Givetvis ökade pressen i och med AIK´s sena vinst mot Sundsvall, och frågan är om man har psyket nu i Hammarby efter omstarten. Formen är verkligen sådär, och detta uppehåll kunde inte komma lägligare för stockholmarna. Är framgångssagan vid sitt slut, eller kan den fortsätta? Känslan är att det kommer bli klart svårare iallafall, då man inte nu längre slår i underläge, utan är lite av favoriter samtidigt som alla andra lag synar och försöker slå dem. Jag personligen tror inte de kommer kunna pressa AIK in i slutet på den här säsongen.

Det pånyttfödda Elfsborg tar emot 08orna med en god form. 5 raka vinster varav 2 är träningsmatcher, och man har klättrat rejält i tabellen. Jimmy Thelin har fått fart på sina mannar, och även om man i år inte varit sådär hemmastarka vi är vana vid, kan man ändå inte räkna bort Elfsborg på Borås Arena. Hemmalaget går sällan därifrån mållösa, och det är faktiskt så att det är två extremt starka offensiver som möts. Elfsborg med sitt obalanserade framåtlutande lag och Hammarby med sin bredd och spets. Överspelet känns riktigt givet.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Elfsborg – Hammarby

  • Postad:
    16 jul 2018
    09:53
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: ÖVER 2.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,67
  • Bet365
  • Datum:
    16 jul 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td