Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: American League – National League

Jag väljer att spela American League att vinna över National League i nattens MLB Allstar Game. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.78.

Inatt spelas alltså MLB Allstar Game igen, med mycket stjärnspäckade lineups. Den 89: e MLB All Star matchen kommer tillbaka till huvudstaden, när AL All Stars skall försöka fortsätta sin dominans över NL All Stars. De två lagen har vunnit 43 matcher var och två matcher har slutat oavgjort, men American League har vunnit 23 av de senaste 30 matcherna.

Washington kommer att vara värd för matchen för första gången sedan 1969.
Los Angeles OF Mike Trout är ett toppnamn i American League lineup. Han rankas topp tio i sex offensiva kategorier och leder ligan med 84 walks. Boston OF Mookie Betts leder ligan i batting average, slugging procent och OPS.

29-åriga southpaw Chris Sale (10-4 2.23 ERA) kommer att göra sin tredje raka start för American League. Sale är den första pitchern som startar tre raka matcher sedan 1950-talet och rankas först i ligan med 188 strikeouts.

National League All Stars har hört mycket om American League dominansen under de senaste tre decennierna och kommer att få svårt att vända på trenden. Washingtons OF Bryce Harper har haft det lite kämpigt med ett .214 genomsnitt, men har fortfarande lyckats leverera 23 home runs och 54 RBIs. Chicagos 2B Javier Baez leder ligan med 72 RBIs.

Washingtons SP Max Scherzer (12-5 2.41 ERA) kommer att starta mot Chris Sale för andra året på raken. Scherzer leder ligan i segrar, innings, strikeouts och WHIP.

American League laget är uppladdat med hot från topp till tå och kommer att ge National League pitchers en svår tid på tisdagskvällen. Jag tror att American League får till en seger här.

American League är 8-1 de senaste 9 All Star Games i National League ballparks.

American League är 23-6-1 de senaste 30 All Star Games.




Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

American League – National League

  • Datum:
    18 jul 2018
    02:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB Allstar Game
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Svenftw 2018-07-18 21:14

Det går bra nu, synd att man inte hann reka den bara. Keep the good work up ????
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td