Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Atlanta Dream – New York Liberty

Jag väljer att spela Atlanta Dream och New York Liberty över 159.5 poäng i nattens WNBA. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.86.

New York Liberty skall försöka studsa tillbaka från en förlust på tisdag när de besöker Atlanta Dream på torsdag i WNBA showdown. New York Liberty blev slagna av Dallas Wings på tisdag 104-87. I matchen satte Dallas Elizabeth Cambage ett nytt WNBA-rekord för poäng i en enda match med 53. Liberty låg under med 13 i halvtid, och kom ikapp till bara en poäng efter, men blev sedan outscored 30-14 i sista quartern.

Atlanta vann sin femte raka match på tisdagskvällen med en 86-83 seger över Connecticut Sun. Dream vann på en "buzzer beat" med hjälp av Tiffany Hayes. Vinsten tog Atlanta till delad första plats med Washington i toppen av Eastern Conference.

Tina Charles leder Liberty i scoring och rebounding med ett snitt på 20,0 poäng och 7,0 rebounds per match. Den andra ledande scorer är Epiphanny Prince med i genomsnitt 9,1 poäng per match. Bria Hartley leder Liberty i assists med i genomsnitt 3,6 per match. New York gör i genomsnitt 78,9 poäng per match.

Tiffany Hayes är den ledande scorern för Atlanta med i genomsnitt 17,4 poäng per match. Angel McCoughtry är Atlantas andra ledande scorer och andra ledande rebounder med i genomsnitt 17,0 poäng och 6,0 rebounds per match. Jessica Breland leder Atlanta i rebounds med i genomsnitt 8,3 per match. Renee Montgomery leder laget i assists med i genomsnitt 3,1 per match. Atlanta gör i genomsnitt 78,4 poäng per match.

Atlanta är "on fire" just nu. Dream har de 4 senaste matcherna snittat hela 92.5 poäng framåt. New York har de 4 senaste matcherna snittat 90 poäng framåt, medan man har släppt till också 90 poäng de 4 senaste matcherna.

Båda dessa lagen tillhör Eastern Conference, och för båda lagen brukar det bli mycket mer poäng i Eastern Conference games. Atlanta snittar 81.92 poäng mot Eastern lag, jämfört med 74.90 mot Western lag. Totalt brukar det bli 161.17 poäng i snitt mot Eastern lag jämfört med 154.90 mot Western lag för Atlanta.

New York snittar 84.73 poäng mot Eastern lag, jämfört med 73.73 mot Western lag. Totalt brukar det bli 168.28 poäng i snitt mot Eastern lag jämfört med 159.09 mot Western lag.

Som det har sett ut den senaste tiden, måste jag prova överspelet här. Totalen öppnade på 162.5 poäng, så vi har lite extra värde då den gått ner några poäng.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Basket

Atlanta Dream – New York Liberty

  • Datum:
    20 jul 2018
    01:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: WNBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td