Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Hamilton Tiger-Cats – Saskatchewan Roughriders

Jag väljer att spela Saskatchewan Roughriders +10.5 mot Hamlton Tiger-Cats i nattens CFl. Högsta odds just nu finns på Bet365 till oddset 1.95.

På torsdag besöker Saskatchewan Roughriders Hamilton Tiger-Cats i CFL Week 6 showdown. De två lagen möttes vecka 4 då Roughriders vann med 18-13. Saskatchewan tog ledningen sent i fjärde quartern tack vare Marcus Thigpens 34-yard scamper och touchdown. Brandon Bridge ledde Roughriders med 101 passing, medan David Watford ledde i rushing med 50 yards.

I förlusten kastade Hamiltons Jeremiah Masoli 333 yards och en interception. Masoli ledde också rushing attack i matchen med 60 yards. De främsta receivers för Tiger-Cats var Brandon Banks med 7 mottagningar för 113 meter och Jalen Saunders med 5 mottagningar för 67 meter.

Roughriders Brandon Bridge har kastat 357 yards och 3 interceptions, medan Zach Collaros har 309 yards passing, 2 touchdowns och 2 interceptions, men är ute med en hjärnskakning. Receiving leader är Naaman Roosevelt med 14 mottagningar, 166 yards och 2 touchdowns. Jerome Messam och Tre Mason leder rushing attacken med 110 yards respektive 101 yards. Den ledande tacklaren för laget är Samuel Eguavoen med 17 defensiva tacklingar och 4 special team tackles.

Jeremiah Masoli får till 65,8% av sina passningar för 1.378 yards, 4 touchdowns och 4 interceptions för Tiger-Cats. Brandon Banks leder i mottagningar med 360 yards och 1 touchdown. Tätt bakom är Jalen Saunders med 315 yards och Luke Taskers med 279 yards och 2 touchdowns. Den ledande rushern är Mercer Timmis med 175 yards och 4 touchdowns. Den ledande tacklaren för försvaret är Larry Dean med 21 defensiva och 1 specialteam tackles.

Roughriders är 1-0 ATS och SU mot Tiger-Cats den här säsongen och är 5-2 ATS efter en "bye week". Å andra sidan är Tiger-Cats 2-2 ATS den här säsongen och endast 1-5 ATS efter en bye week.

Jag tror att Hamilton vinner matchen, men att Roughriders klarar sig med +10.5 här.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Am Fotboll

Hamilton Tiger-Cats – Saskatchewan Roughriders

  • Datum:
    20 jul 2018
    01:30
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: Kanada
  • Liga: CFL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td