Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ajax – Sturm Graz

Ajax - Sturm Graz +1.5 @ 1.91 (Pinnacle), insats 7 units (ca 3.5%)

Kval till Champions League och fd storlaget Ajax är skyhöga favoriter mot ett mindre känt Sturm Graz från Österrike. Bägge lagen går in i andra kvalrundan och tittar vi på statistik från inhemska ligan vad gäller hemma- respektive bortaplan så är det enkelt att förstå att Ajax är klara favoriter. Ajax som slutade tvåa förra säsongen fick ett hemmafacit på 14-2-1 (48-12) men då ska vi försöka ha i tanke att den ligan inte är bättre än den svenska överlag. Att då tre toppklubbar år efter år prenumererar på ligatitlarna gör inte det till ett imponerande facit.

Visserligen blir man inte bländad av Sturm Graz bortafacit som visar 9-2-7 (31-27) och det är ingen toppliga i Europa men tvåan får åtminstone kvala till Champions League. Lite oroväckande att bägge mötena mot seriesegrarna Salzburg slutade med en stjärnsmäll, 0-5 och 1-4 skrevs förlustsiffrorna till. Utöver det måste vi tillbaka ytterligare någon säsong för att hitta en förlustmatch med mer än ett mål och då var det Austria Wien som lyckades.

Visst, Ajax är bättre än de flesta bottenlagen i österrikiska ligan men det är en viktig match där det först och främst gäller att vara med någorlunda till hemmamatchen. I ligan kan det enklare rinna iväg när det börjar för då är det poäng rakt upp och ner som räknas. Nu är det ett bra resultat i första hand även om det är en 2-1 förlust.

För Sturm Graz är det nytt med Champions League på ett tag men förra säsongen mötte man Fenerbahce i kvalet till Europa League. Det blev förlust hemma med 1-2 medan de borta fick med sig 1-1. Jag håller inte Ajax högre upp och ser vi på deras resultat i kvalet till Champions League de tre senaste säsongerna är det inga fina resultat. En enda seger och den kom borta mot PAOK från Grekland med 2-1. Fem oavgjorda och två förluster har det dessutom blivit och det mot lag som Rapid Wien, Rostov och Nice.

Jag skulle vilja se en bättre historik här innan jag inte skulle spela mot och till fina 1.91 som betyder att vi har en brytpunkt på drygt 52%. Jag menar att det här ligger kring 60% att Sturm Graz klarar sig med ett oavgjort eller max förlorar med ett mål, ja om de nu inte rent av vinner. Alltid en viss osäkerhet så klart men det får bli sju units då oddset ändå håller sig under två gånger.

BOL!
Fotboll

Ajax – Sturm Graz

  • Datum:
    25 jul 2018
    20:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-25 20:50

Trollformlerna ligger som ett svart moln över mig. Givetvis ett tidigt mål till Ajax på en jävla målvaktstavla! Jaja, inte slut ännu, men suck! Speciellt då man försökt jobba in Bate på Europatipset. Förgjort allting :(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td