Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Indiana Fever – Seattle Storm

Jag väljer att spela Indiana Fever och Seattle Storm över 164.5 poäng i nattens WNBA basketball. Högsta odds just nu finns på Expekt till 1.91.

Seattle Storm skall försöka studsa tillbaka från sin senaste förlust när de besöker Indiana Fever på tisdag. Storm förlorade på söndagen till Atlanta Dream 74-87. I förlusten satt Seattles Sue Bird ett WNBA-rekord för antalet matcher spelade med 500. Breanna Stewart ledde Storm i förlusten med 31 poäng. Förlusten bröt Seattles trematchers winning streak, men man är ändå nummer 1 i Western Conference.

Indiana förlorade sin senaste match 74-88 till Las Vegas Aces. Fevers record är nu 3-22 på de 25 första matcherna för säsongen. Indiana leddes i poäng av Natalie Achonwa med 21 poäng när hon gjorde 10 av hennes 13 fieldgoal försök. Indiana förlorade mycket pga rebounding, då man blev outrebounded av Aces. 47-29.

Breanna Stewart leder Seattle i scoring och rebounding med i genomsnitt 22,7 poäng och 8,1 returer per match. Jewell Loyd är den andra ledande scorern med i genomsnitt 16,1 poäng per match. Natasha Howard är lagets tredje spelare med dubbla siffror i poäng på 12,7 poäng per match. Sue Bird leder Seattle i assists med i genomsnitt 7,1 per match. Seattle gör i genomsnitt 87,1 poäng per match.

Candice Dupree är den ledande scorern och andra ledande reboundern för Indiana med ett snitt på 13,5 poäng och 6,4 returer per match. Kelsey Mitchell är andra i poäng med ett genomsnitt på 12,8 poäng per match. Erica Wheeler leder laget i assists med i genomsnitt 4,0 per match, medan Natalie Achonwa är den ledande reboundern med i genomsnitt 6,8 per match. Indiana gör i genomsnitt 75,6 poäng per spel.

Jag ser värde här i överspelet mycket pga att Indiana är på hemmaplan. Jag rekade Indiana Fever och ett överspel på hemmaplan tidigare också då Indiana har ett mycket öppnare spel på hemmaplan.
Det är framför allt Indianas usla försvarsspel som gör att jag ser värde i överspelet. Indiana har de 5 senaste matcherna släppt till hela 90.4 poäng i snitt.

Seattles offensiv är ett av ligans bästa. Om vi tittar på de 5 senaste matcherna och vilket motstånd man mött ser man att man mot bättre defensiva lag som LA Sparks, Connecticut och Atlanta snittat 75.66 poäng. När man möter sämre defensiva lag som Dallas och Chicago har man fått till hela 95 poäng. Indiana har lite samma typ av defensiv spelstil som Dallas och Chicago.

Seattles trepoängare har suttit på en väldigt hög nivå, man har de tre senaste matcherna fått till hela 31 trepoängare vilket är mycket imponerande. Mot ett dåligt defensivt Indiana borde man absolut kunna fortsätta med det heta skyttet.

9 av de senaste 11 hemmamatcherna för Indiana har gått över totalen. Också 5 av de 6 senaste inbördesmötena har gått över totalen, och 4 av de 5 senaste inbördesmötena i Indiana har gått över.
Basket

Indiana Fever – Seattle Storm

  • Postad:
    24 jul 2018
    11:58
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 164.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    25 jul 2018
    01:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: WNBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td