Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Atletico Madrid – Arsenal

Atletico Madrid - Arsenal @ 2.30 (Betfair), insats 8 units (ca 4%)

I den här ICC matchen som avgörs i Singapore tycker jag det är sådan klasskillnad mellan trupperna att allt annat än en seger för Arsenal får ses som ett fiasko.

Arsenal har en ny tränare i Unai Emery som kommer från PSG. För hans del gäller det att få ihop laget och spelidé till säsongsstarten av Premier League. Det märks också på vilka spelare som följer med till Singapore. Dels är det flera starka nyförvärv samt ett antal spelare med hög klass som kommer vara med. Namn som Özil, Ramsey, Lacazette, Aubameyang, Mkhitaryan, Lichtsteiner och sen Leno eller Cech i målet. Jag tycker det säger allt. Nu vet jag inte exakt vilka som kommer starta och när bytena görs etc. Men de spelarna ovan som är nämnda kan inte Atletico Madrid matcha alls. Där får laget mer hoppas på energin att de som ska spela verkligen sliter och vill visa upp sig.

Ofta kommer man långt med hjärta och vilja men då det trots allt är en träningsmatch kommer kvalitén stå överst, framför allt då det är en ny tränare och det gäller att visa reda nu att en av de åtråvärda platserna i kommande elvor ska bli ens egen.

För drygt en vecka sen segrade Arsenal med hela 8-0 borta mot den lilla klubben Boreham Wood och det var ungefär med ett liknande lag som nu är i Singapore. Visst, skillnaden mellan Boreham och Atletico är så klart stor men nog kommer även Arsenal höja sig några nivåer.

Jag väljer det raka spelet här till 2.30 och går in med en rätt hög insats, dvs åtta units av tio möjliga. Men för den djärve så rekommenderar jag även handikappspelet på -1.5 till 4.40 hos Unibet. Kan inte se att laget från Madrid ska kunna stå emot här när deras mittlås i baklinjen inte är med t ex men det saknas mängder med spelare av klass här. Offensivt för Arsenal är det ju rena julbordet och det spelar mindre roll vem som spelar när i matchen.

BOL!
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Atletico Madrid – Arsenal

  • Datum:
    26 jul 2018
    13:35
  • Sport: Fotboll
  • Land: International Champi
  • Liga: International Champions Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-26 15:29

Vet inte vad jag ska säga alltså. Men just nu spelar det ingen roll om jag skulle få 15 i odds på en sannolikhet på runt 9/10, det skulle ändå inte sitta. Oftast för att det blir felaktiga domslut eller annat som förstår. Nu är det ett Arsenal som dyker till 1.85 i odds innan matchstart och är klart bättre men det slarvas för mycket och det vill sig inte. Spelet med Dortmund såg ju bra ut. 2-0 i halvtid och sen sker ju det vanliga när man har ett lag som leder med två mål. Usch vilken /%¤&% skitperiod när inget som rekommenderas här vill sig!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td