Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Borussia Dortmund – Benfica

Borussia Dortmund - Benfica @ 2.30 (Expekt), insats 6 units (ca 3%)

Förvisso intensivt spelschema för Dortmund som mötte Manchester City den 21 juli och dagen efter var det dags för Liverpool. Efter dessa två matcher som bägge slutade med segrar så har det blivit tre vilodagar men vi ska även komma ihåg att spelarna oftast bara spelar en halvlek eller drygt det. Inget för slitsamt även om Benfica har lite fräschare spelare trots att de också haft match den 21 juli mot Sevilla som de vann med 1-0.

Till Dortmund ansluter Marco Reus och det borde bli speltid från start kan jag tycka annars borde han inte åka över till USA för en enstaka match. Tillsammans med Götze och den amerikanska 19-årige talangen Pulisic tror jag Dortmund åkt till USA för att segra i tre matcher mot på pappret stora lag även om trupperna är allt annat än stjärnspäckade.

Det finns gott om talang i Dortmund och även några andra spelare som håller hög klass som Rode, Schürrle och Sahin. Vilka som kommer spela får vi se men nog känns det som det är hög moral och energi i laget.

Av den anledningen spelar jag allt över 2.00 på Dortmund här för jag menar att det är runt 50% chans att de segrar. Oddset menar att det är under 43% men det köper jag inte. Osäkert dock vilka som startar och hur det roteras och man kan aldrig vara säker att det är seger som gäller för truppen men nog känns det bra. Jag håller dock ner insatsen lite då felmarginalen kan vara stor här.

BOL!
Fotboll

Borussia Dortmund – Benfica

  • Datum:
    26 jul 2018
    02:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: International Champi
  • Liga: International Champions Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ExtremtRik 2018-07-25 10:49

(Märklig turnering denna)
Heja heja, Dortmund har dessutom hittills domarna med sig... straffen senast var minst sagt tveksam, men i USA kanske man blåser straff för små knuffar mot spelare utan kontroll över bollen (fritt ur mitt minne av situationen).

Annars kan man kanske livnära sig på att spela mot Liverpool i samtliga matcher? Hela världen tycks bestå av bettande Liverpoolfans och fria byten tycks inte gynna Liverpool??
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td