Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Djurgardens IF – Illychivets Mariupol

Djurgården - Mariupol @1.72

-------------------------------------------------------------------------------------------

Djurgården går in i Europa League-kvalet den här veckan, närmare bestämt på torsdag. Det är det ukrainska Mariupol som väntar, och det är även klart vilka Djurgården kan få möta i nästa runda vid eventuellt avancemang här - Bordeaux från Ligue A eller Ventspils från Lettland är de lag som väntar på andra sidan. Givetvis är det franksa Bordeaux blytunga favoriter i det mötet.

Det ukrainska Mariupol har på kort tid etablerat sig i den ukrainska högstaligan. Förra säsongen kom laget på en sjätteplats i den ukrainska högstaligan, och tabellplaceringen imponerande speciellt med tanke på att laget året innan hade avancerat från andradivisionen, där de har huserat större delen av 2000-talet.

Det svenska utrikesdepartementet avråder dock folk från att resa till regionen Donetsk-Oblast efter den proryska milisens invasion av området, men först är det som sagt möte hemma i Sverige, på Tele2 Arena. Det är ett Djurgården som fått in lite stabilitet den senaste tiden. Efter en tung start och en hårt ifrågasatt Özcan har man efter Svenska Cup-vinsten kunnat andas ut lite. Man har sedan omstarten i Allsvenskan två vinster och ett kryss. Faktum är att man var det första laget i år som besegrade Kalmar borta på Guldfågeln Arena. Riktigt starkt med tanke hur hemmastarka Kalmar varit. Sedan har även Häcken avvärjts med 2-1 på hemmaplan.

I tabellen hittar vi Djurgården på en 4e plats, med 6 poäng upp till AIK som just nu leder Allsvenskan. Framtiden bådar gott för Djurgården, som troligtvis kommer vara ett av lagen som slåss om europaplatserna även i år. Inför mötet mot Mariupol saknar man Tinotenda Kadewere på topp, men i övrigt är man rätt friska. Ukrainska lag har en förmåga att vara urstarka hemma, men på bekostnad lite av bortaspelet. Djurgården ser såpass homogena ut för tillfället att jag tror man löser en hemmavinst i första mötet. 1.72 är helt okej, och det plockar vi med 7 units.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Djurgardens IF – Illychivets Mariupol

  • Datum:
    26 jul 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td