Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arsenal – Paris Saint Germain

Arsenal - PSG @ 2.20 (Betfair), insats 7 units (ca 3.5%)

Jag fortsätter på inslagna vägen att Arsenal har en klart bättre trupp med sig till Singapore än PSG som nyss anlänt. Ytterligare en fördel som Arsenal borde kunna dra nytta av är att de faktiskt spelat en match redan på The National Stadium även om det bara blev 1-1 mot Atletico Madrid där de borde vunnit men det slarvades lite för mycket när det väl skulle avslutas. Sen var det väldigt snällt försvarsspel dessutom som höll på att straffa sig med backar som väljer ett sämre alternativ än att rensa.

Oavsett så har inte PSG med sig sin startelva i stort sett, och mot Bayern Munchen fick de en 3-1 förlust när matchen spelades i Österrike. Ett Bayern som också saknar mängder av sina stjärnspelare och som överraskande vek ner sig mot Juventus och där oddsen åkte jojo innan matchstart.

Så det är ju ett litet lotteri i den här träningsturneringen oavsett vilka spelare man har med sig. Mycket handlar om vilja och energi dessutom. Jag fortsätter dock tro att Arsenals nye tränare ställer högre krav på sin trupp som träningsspelar i Singapore än vad de lyckades med i matchen idag mot A Madrid.

Jag tycker det är ungefär samma möjlighet för Arsenal i den här matchen som i sin förra där jag spelade till 2.30 men skulle spelat ner till knappa 2.00. Där sjönk oddset till 1.85 innan matchstart. Inte omöjligt att oddset fortsätter ner även här. Dock redan sjunkit rejält men tror brytpunkten borde gå vid 2.00.

Visserligen borde PSG vara lite revanschsugna efter sin förlust senast, och deras andra fördel borde vara att de haft ett litet längre uppehåll sen förra matchen även om Arsenals spelare endast spelade 60 eller 30 minuter. En lite större nackdel kan väl vara tidsomställningen efter att de landade igår. Visst, på tre dagar hinner de så klart ställa om sig hyfsat men kan vara de procenten som också kan avgöra här.

Sammanfattningsvis är det kvalité framför allt som jag viktar det här spelet mot. Sänker dock insatsen en unit då oddset är lite lägre än senast.

BOL!
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Arsenal – Paris Saint Germain

  • Datum:
    28 jul 2018
    13:35
  • Sport: Fotboll
  • Land: International Champi
  • Liga: International Champions Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-28 16:26

5-1 och enkel seger till sist. Är lite ångerfull att jag inte rekade -1.5 mål istället då det öppnade på 4.40 precis som senast. Men jag är mänsklig och påverkas också lite av dåliga streaks. Även det jämnar ut sig. Skönt med ett grönt spel även om det kunde betalat tillbaka mycket förlusterna på slutet. Jag jobbar vidare och vet att jag hamnar rätt allt som oftast även om utfallet sen inte varit med mig så mycket. Grattis till er som ryggade! Spelet stängde t ex på 1.70 ungefär.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td