Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: IFK Gothenburg – Brommapojkarna

IFK Göteborg - Brommapojkarna @1.60

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det går onekligen troll i IFK Göteborg. Den ekonomiska situationen och "ombygget" man just nu befinner sig i gör det tufft på alla plan. Resultaten går inte vägen, och de bästa spelarna flyr till konkurrenterna. Nu har man däremot en jättechans att få en bra start på den ack så viktiga hösten.

Göteborg är en anrik klubb i Sverige, som under många år var toppen även ute i Europa. Att klubben nu slåss kring bottenstrecket är lite sjukt egentligen. Man ligger 12a, med endast 5 poäng ner till Sirius på kvalplats. Varje match kommer bli på liv och död framöver, och egentligen kunde man inte få en bättre chans än mot seriens sämsta lag i Brommapojkarna, tillsammans med Dalkurd då kanske.

Brommapojkarna behöver vi knappast sitta och orda så mycket om. Laget är alldeles för svagt, och varken spetsen och bredden finns där. Likaså erfarenheten, och fortsätter man inslagen väg är det raka vägen ner i Superettan igen. För BP´s del behöver det vända NU, annars blir det mycket svårt. Ska man ha någon som helst chans att klara kontraktet i år är det just lag på den nedre tabellhalvan, likt Göteborg, som man ska slå.

På Gamla Ullevi brukar IFK vara oerhört svårslagna, även om så inte varit fallet riktigt i år. Lika som för Brommapojkarna gäller för Göteborg här. Det är såna här typer av matcher, där man plockar poäng av tabellkonkurrenterna som verkligen är av största vikt. Jag tror detta blir lite av en nyckelmatch för fortsättningen, och skulle Göteborg inte lyfta sig nu till hösten tror jag det kan vara läge att göra en totalrenovering, och kanske till och med åka ur Allsvenskan för att göra en riktig omstart från grunden.

Hurusom helst ger jag ger IFK ett sista halmstrå, och de får förtroendet på hemmaplan. Man är trots allt det bättre laget i grunden.
Fotboll

IFK Gothenburg – Brommapojkarna

 • Postad:
  28 jul 2018
  10:40
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,60
 • Bolag: Expekt
 • Datum:
  28 jul 2018
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td