Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: San Diego Padres – Arizona Diamondbacks

Jag väljer att spela Arizona Diamondbacks -1 över San Diego Padres. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.70.

Arizona och San Diego startar en trematchersserie på fredagen. Arizona förlorade i onsdags mot Chicago Cubs, och det gjorde man också igår, men före det vann man tre matcher på raken. Nu väntar ett mycket sämre San Diego Padres, och med startern Arizona har inatt borde man få till en relativt enkel seger.

San Diego Padres förlorade sin andra raka match i onsdags, och igår hade man spelledigt. Padres har nu förlorat 9 av sina 11 senaste matcher.

Inatt startar Arizona med Zack Greinke, som håller en mycket hög klass. Han är 11-5 denna säsong med ERA 3.05, 137 Ks och 24 BBs. Greinke har också de tre senaste starterna ERA 1.35 och WHIP 0.80. Arizona är också 8-2 i Greinkes senaste 10 starter.

Padres startar inatt med Luis Perdomo, som inte håller någon vidare klass. Han är 1-5 denna säsong med ERA 6.99, 31 Ks och 19 BBs. Perdomo har de tre senaste starterna ERA 7.13 och WHIP 1.58. San Diego har också förlorat 7 av Perdomos 8 starter denna säsong.

Arizona är 16-6 de senaste 22 bortamatcherna, vilket är riktigt imponerande. San Diego däremot har förlorat 25 av de senaste 33 matcherna, vilket är riktigt dåligt.

Normalt skiljer det mycket mellan dessa två, Arizona är flera klasser bättre som lag, och här skall man kunna ta en seger om man har en ok dag på jobbet. Vi provar Arizona Diamondbacks -1 med pengarna tillbaka ifall man vinner med 1 run!
Baseball

San Diego Padres – Arizona Diamondbacks

 • Postad:
  27 jul 2018
  11:10
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 2 -1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,70
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 jul 2018
  04:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td