Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Houston Astros – Texas Rangers

Jag väljer att spela Houston Astros och Texas Rangers över 7.5 runs i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.79.

Slaget om Texas fortsätter på lördag när Texas Rangers spelar den andra matchen i en trematcherserie borta mot Houston Astros. Texas förlorade på torsdagen 7-6 mot Oakland. Bartolo Colon var pitcher där och föll till 5-9. Colon gav upp nio träffar och sex runs där. Igår tvålade man till Houston med hela 11-2.

Houston hade spelledigt på torsdagen innan man var värd för Rangers i öppningsmatchen på fredag. Före gårdagens storförlust mot Rangers förlorade man mot Colorado Rockies 2-3. Intressant att se hur man reagerar inatt efter storförlusten igår.

Houston Astros startar inatt med Justin Verlander, som överlag håller en mycket hög klass. Han är 10-5 denna säsong med ERA 2.19 och WHIP 0.849. Han är dock aningen sämre på hemmaplan och de senaste 7 starterna har han inte varit hundra med ERA 3.53 och WHIP 1.061.

Texas Rangers startar inatt med Ariel Jurado som inte alls håller någon klass. Han har i år gjort endast en start, den 19 maj mot ett svagt Chicago White Sox, där han var usel. Han släppte till 6 hits och 4 earned runs på 4.67 innings. Han har också ERA 7.71 och WHIP 1.713.

Jag tror att det finns goda chanser att vi passerar 7 runs inatt pga ett antal faktorer.

Vi har mycket varmt väder i Houston idag, och vinden skall också blåsa rakt ut från stadion vid matchtid ca 9 mph.

Trots att Texas har förlorat de flesta matcher den senaste tiden har deras offensiv ändå kommit till liv lite grann de senaste matcherna. Man har de 4 senaste matcherna snittat hela 8 runs per match, vilket ändå är riktigt bra.

Houstons offensiv har haltat lite de 2 senaste matcherna, men inatt mot Ariel Jurado borde man få till en hel del runs. Houstons offensiv är mycket ofta effektiv, och har man en riktigt bra dag så kan man själva göra över 7 runs här.

Båda lagens bullpens har inte riktigt lyckats den senaste tiden, då Texas bullpens de tre senaste matcherna har ERA 8.84 och WHIP 1.96, medan Houstons bullpens har ERA 8.10 och WHIP 1.50.

Umpire i denna match är David Rackley. Hans snitt ligger på 10.33 runs per match, och han är 12-3 över totalen de 15 senaste matcherna. Houstons starting pitcher Verlander är också 4-0 över totalen med nattens umpire Rackley.
Baseball

Houston Astros – Texas Rangers

 • Postad:
  28 jul 2018
  17:21
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 7.5 r
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,79
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  29 jul 2018
  01:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td