Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Jönköpings Södra – Helsingborgs IF

Jönköpings Södra - Helsingborgs IF @ 2.37 (Bet365), insats 8 units (ca 4%)

Oddset har inte rört sig nämnvärt sen spelet öppnade för en månad sen. Jag vill dock vara först ut, innan oddsen generellt kommer sänkas på HIF. Nu med nyförvärv som gör att de ska vara klara favoriter att vinna serien (2.65 i odds) så ska det här bara bli tre poäng i den här matchen. Det finns inte så mycket annat för laget att sikta in sig på. Sen är ju dock bollen rund men det är en annan fråga.

I sista matchen innan uppehållet spelade Helsingborg faktiskt strålande fotboll och vände borta mot Falkenberg till seger 3-2, vilket var en stark bedrift. Ny match nu efter ett uppehåll men med spelare som kommer tillföra mycket. Kvalitén rakt igenom är bättre hos skåningarna även om Jönköping kommit igång efter en riktigt tung inledning.

Helsingborg träningsspelade mot danska Fremad Amager där det blev förlust med 1-2. Matchen spelades i Höganäs och det var en typisk match för att mest komma igång igen inför återstarten. De har även träningsspelat mot Helsingör där det blev 1-1.

Helsingborg vann hemmamötet med 1-0 i våras och med kapten "Granen" i backlinjen hoppas jag så klart att det inte blir fler insläppta i den här matchen. Oddset på 2.37 känns alldeles för högt nu nämligen och jag vill ner till 2.00 för ett mer korrekt odds. Vinner Helsingborg över 43% av matcherna går vi plus och jag tror de vinner runt 50%.

Bara hoppas att de inte behöver spela ihop något nytt trots nyförvärven Andreas Granqvist och Rasmus Jönsson utan att det sitter direkt. Och varför inte som en sista liten bit av kakan tänka att Jönköping inte har vunnit mer än en hemmamatch den här säsongen och det mot Frej som ligger trea från slutet med 13 poäng. Jobba nu HIF!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Jönköpings Södra – Helsingborgs IF

  • Datum:
    29 jul 2018
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-29 19:10

Ser ju ut att gå bra. Men lite jobbigt att många matcher faller på målsnåret medan de som sitter vekar sitta med flera måls marginal bland det jag rekar här! Skönt att jag hamnade rätt och i första halvlek var HIF överlägset bäst. Sen i andra blev de lite väl defensiva och försiktiga tycker jag fram till de fick sitt 3-0 mål! Gratz till er som ryggat!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td