Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Trelleborgs – Hammarby

Trelleborg - Hammarby @1.65

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är botten mot toppen under måndagens kvällsmatch. Trelleborg ska på hemmaplan försöka sno poäng av ett titeljagande Hammarby. Jag tycker inte det ska vara något snack egentligen.

Trelleborg ligger på 14e plats i tabellen, och just nu är det kvalspel som gäller. Givetvis är det 16 matcher kvar att spela, men det finns egentligen ingenting som tyder på att trenden ska vändas.

Hammarby har hamnat efter serieledarna AIK, som just nu bara gör jobbet match efter match, och glappet är just nu 6 poäng på 2 matcher mindre spelade. Att då spela in 3 poäng i denna match mot bottenlaget Trelleborg är då förstås av yttersta vikt för att haka på i toppen. Det ser inte jag som några konstigheter alls.

Hammarby kommer från en överkörning mot Dalkurd med 4-1 senast, som visserligen inte är någon större värdemätare, men faktum kvarstår att man är fortsatt urgiftiga framåt. Detta trots förlusten av Pa Dibba. Egentligen är det inga konstigheter. Inga större förändringar i trupperna. Trelleborg har släppt in 10 mål de senaste 3 matcherna, och det bådar inte gott när ett hungrigt Hammarby kommer för att jaga titeln. Solklar tvåa. Verkligen SOLKLAR!
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Trelleborgs – Hammarby

  • Datum:
    30 jul 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-07-30 10:39

Vi kör en refill på Hammarby till samma odds!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td