Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arizona Diamondbacks – Texas Rangers

Jag väljer att spela Arizona Diamondbacks och Texas Rangers över 8 runs. Spelet fanns för en stund sedan på Pinnacle till 1.81, men högsta odds just nu är 1.70 och hittas på Pinnacle.

Arizona tar emot Texas natten till tisdagen i MLB baseball, och jag väljer ännu ett överspel här. Texas Rangers har väl allt som oftast varit en besvikelse denna säsong, men deras offensiv den senaste tiden har varit magnifik. Och om vi tittar på motståndet, t.ex Houston Astros som har ett av ligans bästa pitching staff, så är det ganska imponerande. Man fick till hela 11 runs mot Houstons Keuchel, och 7 runs mot Verlander, och dessa två är riktigt bra starting pitchers.

Texas offensiv har inte varit det primära problemet för Rangers. Man ligger i mitten i runs scored med i genomsnitt 4,55 runs per match. De är Rangers pitching som har varit det stora problemet denna säsong. Deras starting rotation är 29: e med en team ERA på 5.29. Deras bullpens går in med en ERA på 4.20.

Inatt startar Texas med Martin Perez, som inte har varit till mycket hjälp denna säsong med 7.08 ERA och 2.02 WHIP. Diamondbacks har varit mycket bra mot just Perez med hela .303 i hitting. Under de senaste nio matcherna har D-Backs gjort minst 5 runs i åtta av nio matcher och genomsnitt 6.1 runs per match. Rangers har gjort 6.8 runs per match i sina senaste 9 matcher.

Robbie Ray som startar för Arizona inatt har varit genomsnittlig, men han har varit riktigt dålig hemma i Arizona. Chase Field är inte direkt känd som någon pitcher friendly arena och har förvisso inte det bästa förhållandet med Ray. På 25.2 innings har Ray en 8.06 ERA och 1.75 WHIP. I sina senaste 3 hemmastarter har han släppt till hela 15 runs på 14.2 innings. Båda starting pitchers inatt är lefthanded, och båda lagen har denna säsong presterat bättre mot just lefties.

Martin Perez är 6-1-1 över totalen de senaste 8 matcherna mot lag med winning record. Texas är också 7-2 över totalen de senaste 9 interleague matcherna på bortaplan mot lefthanded starters.

Robbie Ray är 9-2 över totalen de 11 senaste hemmamatcherna mot lag med losing record. Arizona är 4-0 över totalen de senaste 4 matcherna.
Baseball

Arizona Diamondbacks – Texas Rangers

 • Postad:
  30 jul 2018
  15:29
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 8 runs
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,70
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  31 jul 2018
  03:30
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td