Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Holy Water

Holy Water vinnare @ 6.00 (Unibet), insats 5 units (ca 2.5%)

Spelar vinnare här på Holy Water som jag tycker ser ut som vinnaren trots att den förlorade senast mot favoriten Zelig Kronos som gjorde ett ruskigt lopp då.

Bara timmen till start dessvärre men ska gå igenom tankarna lite snabbt. Förra gången dessa två möttes hade Holy Water spår 7 medan Zenig Kronos hade spår 8. Vårt spel backade då sist men avslutade ruggigt långt ut i banan och var tvåa i mål bakom favoriten i det här loppet. Zenig Kronos backade sig ner i tredjespår och avancerade fram och körde hela varvet i tredjespår och ledaren varvade på 10.4. Backade sen ner i andra utvändigt och avgjorde enkelt in på upploppet.

Nu är det spår 2 för favoriten medan vår häst har spår 4. Dvs helt andra förutsättningar och nu slipper Holy Water svepa ett helt fält innan han ger sig in i kamp med favoriten. Svårt spekulera vem som sitter i spets här och var vårt spel sitter. Men att nu få 6.00 i odds på en häst som senast gjorde ett så bra lopp och nu rycker bakskorna tycker jag känns perfekt.

Det ska så klart lite till för att vinna men Zenig Kronos kan helt klart få ett litet bakslag för förra loppet var ruskigt att se. Det är mycket det jag väger in här.

Vi har även en tredje häst som kan vara med och slåss om tätplatserna men vill se mer där först. Tycker vår häst är klar andrahäst här och ett odds runt 4.00 hade känts mer logiskt tycker jag.

Blir en medelinsats då jag tycker oddset är riktigt bra även om det bara skulle ske 25% av gångerna att den vinner. Nu måste den dock vinna över 17% för att ha värde.

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Holy Water

  • Datum:
    31 jul 2018
    19:30
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-31 19:36

Det är sjukt. Han knäcker favoriten från dödens men blir precis omsprungen i sista stegen och blir slagen av en storskräll! Otroligt att marginalerna är lika borta som jag vet inte. God natt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td