Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Indoor Voices

Indoor Voices Topp 3 @ 2.75 (Bet365), insats 6 units (ca 3%)

I första V75-avdelningen ikväll på Jägersro startar Indoor Voices från spår 1 och har startsnabbe favoriten Darling Mearas utvändigt. Det här tycker jag känns rygg ledaren/favoriten lång väg och att då sitta med 2.75 på plats är ett fint odds.

Det finns flera bra motbud men det här spelet är ett spårspel rakt av då ekipaget även visar fin form med seger för tre veckor sen mot bl a Anna Mix som är en klasshäst.

Kenneth Haugstad som kör nu är väl så rutinerad som Örjan Kihlström och kommer lösa uppgiften för att nå bästa möjliga placering. Att då hamna utanför plats känns inte så troligt. Spelbart ner till 2.30-2.40 ungefär. Nu går brytpunkten på 37% men tycker mer korrekt är 42-44% ungefär.

Tänk även på att endast nio startar i loppet och ett flertal av dessa känns som helt chanslösa enligt mig. Fel spår och för dålig kvalité gör att jag tror och hoppas att loppet håller bra tempo men inte för högt. Endast 1609 meter och då kommer Indoor Voices följa med in i mål och förhoppningsvis ta en andra- eller tredjeplats.

Indoor Voices på alla startar har 40 topp tre på 72 starter. I år är det på elva starter en seger, en andra och tre tredje. Tänk då att den kommer med seger till runt 15 i odds. Startar hela tiden i bra lopp med höga prissummor.

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Indoor Voices

  • Datum:
    31 jul 2018
    19:07
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-31 19:16

Att lämna tredje inner saboterar ju det här spelet fullständigt nu även om det inte alls blev som jag hade tänkt mig i positionskörningen. Blä att den ska ut i spåren och försöka. Nu såg den ju seg ut ändå men bättre än det här räknar jag ju verkligen med. Usch!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td