Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Lightning Photo

Lightning Photo topp 3 @ 9.00 (Unibet), insats 3 units (ca 1.5%)

I V75-5 på Jägersro hittar jag ett fint spel på nr 4 Lightning Photo att vara topp 3. Det är Johnny Takter som sitter upp och det är en av Sveriges mest rutinerade kuskar samt en av de bästa - även om han numera dragit ner ordentligt på tävlandet. Men en sugen Takter i sulkyn kan nog ge lite extra metrar i loppet.

Det här är en häst med en av de sämre tiderna i loppet men med ett bra startspår och jag tror det kan bli en bra resa för ekipaget som är hyfsat startsnabba. I den bästa av världar blir det andra eller tredje inner men även en position i tredje eller fjärde ytter kan vara helt ok.

Senast kom den tvåa på ett fint sätt till runt 90 i odds. Rygg ledaren hela loppet och utmanade favoriten på upploppet. Visserligen ett klart tuffare lopp nu men form finns där och då alla övriga yttre förutsättningar ser fina ut så tycker jag 9-00 i odds känns bra.

I starten senast var det dock hyfsat nära till galopp och det är väl ett orosmoment men det är inte en favorit vi pratar om här och vi kan inte förvänta oss att spelet sitter var och varannan dag men förhoppningsvis fler än en gång på nio.

Jag har svårt att exakt se hur stor chansen är här men den känns bättre än vad oddset pekar på.

Positiva faktorer är som nämnts, kusk, startspår, form och viss del startsnabbhet. Det negativa är ju att motståndet är tufft men vi skulle inte bjudits på ett så här högt odds annars. På ATG tror jag inte det når så här högt som högsta värde ens.

Min vinnare i loppet är annars nummer 11 Gina Schermer som jag tror är huvudet bättre än konkurrenterna. 4.35 där är så klart också lockande men bakspår är trots allt bakspår, speciellt på en snabb bana som Jägersro där ledaren alltid får en liten fördel i sista sväng.

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Lightning Photo

  • Datum:
    31 jul 2018
    20:38
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Topp 3

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-31 20:44

Självklart fyra! Vad skulle jag förväntat mig? Det är ju helt otroligt detta. Kom inte loss efter invändig resa hela vägen men det tog stopp precis i slutet, tyvärr!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td