Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arsenal – Chelsea

Arsenal - Chelsea @ 2.75 (Expekt), insats 7 units (ca 3.5%)

Jag kör vidare med Arsenal trots att jag inte vet hur Chelsea ens kommer formera sitt lag i matchen. Men jag antar att Arsenal fortsätter med samma trupp och då är den oerhört starkt mot mer reservbetonade lag. Möjligen kommer Chelsea med en hyfsad startelva till matchen men där är likväl flertalet reserver som kommer att spela.

Nackdelen är dock att Arsenal nu måste ta sig hem till Europa och närmare bestämt till Irland där matchen ska spelas i Dublin. Borde väl hinna få hyfsad ordning med sin jetlag hoppas jag. Men det är en nackdel vi måste väga in så klart samt att Chelsea redan befinner sig i Europa och mötte Inter, där matchen slutade 1-1. Chelseas odds höjdes rejält inför matchen och troligen kommer så även ske i mötet mot Arsenal.

Jag har ju varit lite osäker på den här matchen och inte rekat den tidigare men nu har oddset börjat sjunka så smått på Arsenal och det pekar på att jag varit rätt i mina tankar här. Tror vi kan få se ett dropp ner till 2.30-2.40 ungefär även om det är svårt att sia om i dessa träningsturneringar.

Arsenal spelade ut PSG fullständigt i sin vinstmatch med 5-1 men det kunde slutat med tio insläppta mål hos PSG om inte Buffon storspelat, så länge han var kvar på planen.

Nu kommer Chelsea så klart bli en klart tuffare uppgift men Arsenal har ett bra lag och de går även in för att verkligen sätta spelet. Det såg riktigt bra ut i förra matchen och jag tror nye tränaren fortsätter på den inslagna vägen för att vara så maximalt förberedda som de kan till ligastarten.

Oddset 2.75 betyder att Arsenal måste vinna minst 37% av matcherna men jag tror de vinner över 40% av dessa. Så mellan 40-45 procent känns som en bra uppskattning. Jag håller insatsen till sju units bara då det är lite osäkert i dessa matcher. Spelvärd ner till 2.25 ungefär skulle jag säga.

Fortsätt jobba nu Arsenal!

BOL!
Fotboll

Arsenal – Chelsea

  • Datum:
    01 aug 2018
    21:05
  • Sport: Fotboll
  • Land: International Champi
  • Liga: International Champions Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td