Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Las Vegas Aces – Phoenix Mercury

Jag väljer att spela Phoenix Mercury att vinna över Las Vegas Aces i nattens WNBA basketball. Högsta odds just nu finns på Expekt till 2.14.

Phoenix Mercury kommer att spela den andra halvan av back-to-back matcher på onsdag när de besöker Las Vegas Aces. Mercury var värd för Seattle Storm på tisdag, då man förlorade mot ett av ligans bästa lag med 91-102. Ingen skam där. Phoenix förlorade också sin sista match före All-Star-break 87-101 när de spelade utan sina viktigaste spelare Diana Taurasi (suspension) och Leilani Mitchell (personliga skäl).

Las Vegas vann sin andra raka match innan All-Star break då man besegrade Indiana Fever 88-74. A'ja Wilson ledde Aces i segern med 24 poäng. Aces outrebounded Fever 47-29 och hade mycket bättre skytte.

Diana Taurasi är den ledande scorern och ledare i assists för Mercury med snitt på 20,3 poäng och 4,8 assists per match. Brittney Griner är den andra ledande scorern och ledare i rebounding med snitt på 19,8 poäng och 7,2 rebounds per match. DeWanna Bonner är den enda andra spelaren med dubbla siffror i poäng med i genomsnitt 16,4 poäng per match. Phoenix gör i genomsnitt 83,4 poäng per match.

A'ja Wilson leder Las Vegas i scoring och rebounding med snitt på 20,0 poäng och 8,6 rebounds per match. Kayla McBride är den andra ledande scorern för laget med i genomsnitt 19,3 poäng per match. Kelsey Plum leder Aces i assists med i genomsnitt 3,4 per match. Las Vegas gör i genomsnitt 83,0 poäng per match.

Jag tycker att oddset är för högt här på Phoenix Mercury. Man borde vara favorit med ett par poäng här. Ärligt talat så har Mercury sett mycket tafatta ut, medan Las Vegas varit mycket bra. Mycket därför är Vegas favoriter här. Men i grund och botten är Phoenix det bättre laget, speciellt när man har alla viktiga spelare tillgängliga, vilket man nu har.

Phoenix dåliga resultat beror mycket på skador på de viktigaste spelarna, Taurasi, Mitchell och Griner.
Det har nu varit All Star break i WNBA, och Phoenix spelade alltså igår sin första match sedan uppehållet mot ett av ligans bästa lag. Det tror jag gynnar dom väldigt mycket i nattens match mot Aces, som inte har spelat en match på över en vecka.

Om vi tittar på de senaste 10 inbördesmötena, så är 7 poäng det minsta som Phoenix har varit favoriter med. Man är också hela 9-1 mot Las Vegas de senaste 10 matcherna och därtill 7-3 ATS.

Nu när Phoenix har alla spelare med igen, och spelar mot ett kanske aningen ringrostigt Aces, borde man kunna ta en seger här.
Basket

Las Vegas Aces – Phoenix Mercury

  • Postad:
    01 aug 2018
    14:33
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,14
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    02 aug 2018
    04:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: WNBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

maximalvinst 2018-08-02 18:22

Jo, jag har haft en ok period här, men tittar man på mitt spreadsheet så har jag nog också haft nedåtgång då och då.

Det gäller att forsätta jobba, och tro på det. Ibland sitter allt, ibland sitter ingenting!!!

AmaerildeRimfrost 2018-08-02 13:34

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Herrejävlar vad det går nu! Snyggt!
Några tips?

Sjukaste som finns detta, för min del alltså. Om oddsen åtminstone inte hade droppat så kunde jag ju tro jag är sämst åtminstone! Bedrövlig form. Känns som att allt jag rör vid smittas av någon livsfarlig pest just nu!

Lazlo 2018-08-02 12:03

Herrejävlar vad det går nu! Snyggt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td