Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Baltimore Ravens – Chicago Bears

Jag väljer att spela två spel i NFL Preseason matchen mellan Baltimore Ravens och Chicago Bears.

Spel 1: Baltimore -2.5
Odds: 1.87 (William Hill) Kl 02:00

Spel 2: över 33.5 poäng
Odds: 1.91 (Unibet) Kl 02:00

Hall of Fame Game kickar igång NFL Preaseason inatt. I år spelas matchen mellan Chicago Bears och Baltimore Ravens, i Canton, Ohio på Tom Bensons Hall of Fame Stadium. Training Camp har kört igång nyligen för lagen och både Bears och Ravens har haft nästan två veckors organiserad träning när de spelar inatt.

Bears startar säsongen med nye huvudtränaren Mike Nagy och second year quarterback Mitch Trubisky. Nagy är en före detta offensive coordinator från Kansas City Chiefs. Trubinsky kommer antagligen inte att spela jättemycket inatt, eftersom Bears backup signal callers Tyler Bray och Chase Daniel kommer att spela.

Roquan Smith, Bears No. 1 pick, förblir den enda rookie som ännu inte har skrivits in och har inte rapporterats till lägret.
Bears star linebacker Danny Trevathan kommer sannolikt inte att spela då han lider av en hamstring skada. Chicago kommer att ta en lång titt på James Daniels, en annan rookie, som de tog in för att spela antingen center eller guard offensivt, vilket faktiskt behöver mycket förbättring eftersom de släppte till otroligt mycket sacks förra säsongen.

Baltimore kommer att börja säsongen med John Harbaugh som huvudtränare, men hans jobb är inte lika säkert som det har varit tidigare efter att Ravens missade postseason förra säsongen.

Ravens veteran QB Joe Flacco kommer vara starting quarterback men förväntas inte spela i torsdagens match mot Bears. "Marquee player" kommer i torsdagens match att vara Ravens First Round Pick Lamar Jackson. Jackson behöver lära sig NFL-systemet, men tränaren är imponerad av hans framsteg hittills. Ravens har också tidigare Washington Redskins stjärnan quarterback Robert Griffin III som vill bevisa att han fortfarande har vad som krävs för att spela i ligan. Griffin kommer antagligen också att få speltid.

Baltimore kommer också att visa upp några nya receivers i John Brown, Willie Snead och den mest anmärkningsvärda av de tre Michael Crabtree, men speltiden kan bli minimal inatt.

Jag vet att detta är första matchen i NFL Preaseason, men jag ser ändå värde i både Baltimore -2.5 och över 33.5 poäng. Ravens är traditionellt ett bra preseason lag, och man tar det på fullaste allvar.

Baltimores Lamar Jackson är en superintressant spelare, och han kommer nu att spela mest mot reserver inatt. Därtill kan man säga att han är nästan dubbelt så snabb som de flesta Bears spelare inatt. Kan han inte få många yards i luften, så kommer han antagligen att springa sönder Bears försvaret. Ravens är det starkare laget här.

Jacksons snabbhet tror jag också gynnar överspelet här. Totalen är relativt låg här fastän detta är en preseason match och en Hall of Fame match. Därtill har Ravens coach John Harbaugh allt som oftast höga krav, och vill se laget prestera varje vecka. Det kombinerat med Lamar Jacksons snabbhet tror jag kommer vara till fördel för Baltimore, och jag tror också vi kommer att passera 33 poäng inatt.
Am Fotboll

Baltimore Ravens – Chicago Bears

  • Postad:
    02 aug 2018
    19:13
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1 -2.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,87
  • Bolag: William Hill
  • Datum:
    03 aug 2018
    02:00
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL Preseason
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td