Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Philadelphia Phillies – Miami Marlins

Jag väljer att spela Philadelphia Phillies och Miami Marlins över 8.5 runs i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.88.

NL East Division foes kommer att drabba samman natten till fredagen, när Miami Marlins besöker Philadelphia Phillies för att öppna en fyramatchersserie. Marlins match regnade bort igår kväll och man förlorade sina tidigare två matcher mot Atlanta med totalt 16-9.

Miami är 17 matcher under .500 totalt.
Rookie right-hander Pablo Lopez (2-2, 5.34 ERA och 1.29 WHIP) kommer inatt att göra sin 6:e karriär start för Marlins. Detta är en pitcher som inte håller någon vidare klass. Phillies offensiv borde absolut kunna få till runs tidigt och ofta mot honom. 3 av 4 senaste starterna har gått över totalen för Lopez, och han har de 4 senaste starterna släppt till 22 hits och 15 earned runs på 22.2 innings.

Phillies startar inatt med Nick Pivetta, som inte heller håller speciellt hög klass. Han är denna säsong 6-9 med ERA 4.85 och WHIP 1.33. Pivetta har bara haft en riktigt bra start de senaste 5 matcherna. Pivetta har de senaste 5 matcherna släppt till 31 hits och 20 runs på 20+ innings. Pivetta är också 7-0-1 över totalen de senaste 8 starterna.

Jag ser värde här i överspelet mycket pga dessa två starting pitchers. Båda starting pitchers är righthanded, och båda lagen presterar bättre mot righthanded starters. Därtill har vi framför allt Miamis bullpens, som inte håller någon vidare klass. Marlins bullpens har de 3 senaste matcherna ERA 7.94 och WHIP 1.94.

Vinden skall också blåsa rakt ut från stadion vid matchtid ikväll, ca 11 mph.

Philadelphia är 5-1 över totalen de 6 senaste hemmamatcherna. Miami är 12-4 över totalen de 16 senaste bortamatcherna.
Baseball

Philadelphia Phillies – Miami Marlins

 • Postad:
  02 aug 2018
  20:09
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 8.5 r
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  03 aug 2018
  01:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td