Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brommapojkarna – Dalkurd FF

Brommapojkarna - Dalkurd +0 @1.80

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens ångestladdade möte mellan Brommapojkarna och Dalkurd i Allsvenskan kan trots allt bli riktigt sevärd. Hur spännande är det inte egentligen med såna här typer av matcher. Det här är ett så oerhört viktigt möte för båda lagen, eftersom de båda är på väg ur det svenska finrummet. De står på 9 respektive 10 poäng i serien, och på kvalplatsen hittar vi Trelleborg på 12 poäng, samt Sirius på 14 poäng som då representerar så kallad "säker mark".

Jag har varit inne på det tidigare matcher, hur viktiga såna här typer av matcher är. Lag som slåss kring strecken behöver främst slå sina konkurrenter, inte topplagen som ändå inte är inom räckhåll. Nej, man måste vinna över lagen i samma region. Det är då vi får dessa "6-poängsmatcher", som är så betydelsefulla.

Att prata formkurvor för lagen känns lite meningslöst, då båda lagen är så pass usla, och förlorar i princip allt. Dalkurd har förvisso ett par riktigt giftiga spelare framåt, då jag framförallt tänker på anfallaren Mohamed Boya Turay, som ännu inte blivit såld, och man är faktiskt ofta ganska farliga offensivt, men räcker det för att vinna matcher? Kanske såna här matcher - Jag ser faktiskt Dalkurd som det bättre laget i grunden om matchen spelades på neutral plan, men i det här fallet tror jag hemmaplansfördelen kan komma att bli avgörande, varpå Grimstagänget får förtroendet.
Spela på MrGreen och få Se bonus här
Fotboll

Brommapojkarna – Dalkurd FF

 • Postad:
  04 aug 2018
  05:59
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 +0
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,80
 • MrGreen
 • Datum:
  04 aug 2018
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td