Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kalmar FF – IFK Gothenburg

Kalmar FF - IFK Göteborg U2.5 @1.80

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kalmar FF, som inledde säsongs urstarkt har nu tappat ordentligt och har fem förluster på sina sex senaste matcher. Laget har en vinst på sina sju senaste matcherna i serien. Framtiden är minst sagt oviss för detta Kalmar, som inför Djurgårdsmatchen den 15e inte hade förlorat på Guldfågeln Arena. Nu kom alltså första förlusten mot Djurgården, men därefter lyckades även Sundsvall gå segrande med hela 2-0. Även där på Guldfågeln. Att man sedan åkte upp till Friends och förlorade mot serieledarna må vara hänt, men faktum kvarstår att läget är oerhört ansträngt just nu, och med Henrik Rydström, som vikarierar för huvudtränaren Nanne Bergstrand som tar en paus från sitt uppdrag, gör det hela ännu lite mer spännande.

IFK Göteborg är laget på andra sidan. Vi har tidigare varit inne på hur jobbigt klubben har det i sin "olyckosamma ombyggnation". Ekonomin är allt annat än bra, samtidigt som de bra spelarna lämnat för konkurrenter. Det gör att laget är ännu svagare än man var inför säsongen, där man redan då var klart mer svagare än vi är vana att se det anrika IFK.

Det är en match mellan två lag som båda befinner sig i en ansträngd situation. Det skiljer ynka 1 poäng lagen emellan i tabellen, och visst är det ett gyllene läge för Kalmar att studsa tillbaka här på hemmaplan efter tre raka förluster? Givetvis är det så, men lagen möttes senast den 8e juli där Kalmar på bortaplan kunde gå segrande ur fighten med 1-3 - Revansch att utkräva från Blåvitt?

Hursomhelst tycker jag inte oddsen lockar på 1x2 marknaden, men väljer istället att kliva in på undern här, då Kalmar tydligt har problem med målskyttet. 0 mål på de tre senaste matcherna är beviset, och nu när man på hemmaplan väntas föra spelet är det inte helt otänkbart att IFK backar hem något och försöker sätta positionerna i första hand. Under 2.5 känns klart godkänt!



Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Kalmar FF – IFK Gothenburg

  • Postad:
    04 aug 2018
    06:18
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: UNDER 2.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,80
  • Bet365
  • Datum:
    04 aug 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td