Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Paris Saint Germain – AS Monaco

PSG - Monaco +1 @1.93

-------------------------------------------------------------------------------------------

Paris Saint-Germain gör upp med AS Monaco i den franska Supercupen. Säsongens första tävlingsmatch för lagen, och spelbolagen har en tydlig favorit.

Supercupen handlar om 1an och 2an från förra säsongen som gör upp i en titelmatch. En titelmatch som kickstartar säsongen, men som förvisso inte betyder så jättemycket egentligen, utan det handlar mer om prestige, likt ett derby t.ex.

Tanken är ju att lagen ska ha sina fulla trupper, och rivstarta säsongen med en toppmatch. Den här gången blir det däremot lite speciellt i och med VM som har legat i fokus och förskjutit den europeiska fotbollen. Flera stjärnspelare står utanför truppen till den här matchen, och jag tänker givetvis på spelare som Edinson Cavani (skadad från VM), Neymar (tveksam) och Kylan Mbappé (semester efter VM). För Monacos del saknas Djibril Sidibe, Adama Traoré och Daniljel Subasic. Sedan Radamel Falcao tveksam om han kommer till spel.

Som vi enkelt kan konstatera är det två nedbantade lag som ska göra upp. Spelbolagen håller PSG som solklara favoriter, vilket kanske borde vara fallet om truppläget osv var normalt. Nu är det första tävlingsmatchen vilket borde betyda att spelet inte sitter speciellt bra, samt att flera nyckelspelare saknas. Det blir då svårt att motivera det tunga favortiskapet, varpå jag kliver in på underdogen med ett handikapp.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Paris Saint Germain – AS Monaco

 • Postad:
  04 aug 2018
  11:37
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 +1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,93
 • Bethard
 • Datum:
  04 aug 2018
  14:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Frankrike
 • Liga: Super Cup
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td