Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Hammarby – Trelleborgs

Hammarby - Trelleborg HT/FT (1/1) @1.80

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hammarby fortsätter att jaga serieledande AIK, och med tre pinnar bakom och fyra mål upp till AIK ska man ta sig an Trelleborg en solig söndag på Tele2 arena, som säkerligen kommer vara nästintill slutsåld.

Det är toppen mot botten match, igen. Man möttes för några dagar sen nere i Trelleborg, och siffrorna skrevs 1-3 i 08ornas favör. Nu vänder alltså serien och man möts igen i ett så kallat dubbelmöte.

Känslan är att det blir lite av en rutinvinst här. Man är i Hammarby ett hårt jobbande offensivt lag, som inte har speciellt stora bekymmer när man ställs emot låga försvars likt Trelleborg. Det har vi sett prov på flera gånger, och det mesta tyder på en game-plan åt det hållet även denna match.

Att Trelleborg ska kunna åka upp till Tele2 och hota Hammarby för tillfället känns lite naivt att tro. Lite som att slänga pengarna i skön. Man ligger just nu som tredjejumbo, och det är inte matcher som denna man "ska vinna".

Även om oddsen droppat på Hammarby finns det ändå värde kvar, speciellt på HT/FT marknaden då jag tror Hammarby kommer rivstarta, och frågan är om inte Trelleborg tappar fokus då? Jobbigt att hämta upp ett tidigt underläge, och det kan då mycket väl rinna iväg. Jag tycker hursomhelst att det är ett mycket bra spela att Hammarby leder redan i halvtid, och sedan håller undan resten av matchen. Ladbrokes är bolaget som har detta fina utstick, medan konkurrenterna ligger kring 1.65-1.70. Skynda och fynda!
Fotboll

Hammarby – Trelleborgs

 • Postad:
  05 aug 2018
  09:34
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: HT/FT 1/1
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,80
 • Bolag: Ladbrokes
 • Datum:
  05 aug 2018
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td