Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Elfsborg – Ostersunds FK

Elfsborg - Östersund BLGM @1.69

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kl 16.00 är det avspark på Jämtkraft Arena, och det är två formstarka lag som står på varsin sida. Det så oerhört hårt ifrågasatta och kritiserade Östersund har på något sätt fått med sig resultaten, och är trots den tuffa våren ynka 6 poäng bakom Europa-platserna. Hur man kunnat göra detta trots all turbulens kring klubben med Kindberg, försäljning av Ken Sema och Sotirios Papagiannopoulos är riktigt riktigt starkt. Nu senaste veckan såldes även Brwa Nouri, och vem blir då ersättaren, och kommer Östersund att lösa den frågan också?

Läget har minst sagt varit lika tufft för Elfsborg, som inte alls kommit upp i den standard vi är vana vid. Just nu ligger man på 11e plats, och även om man klättrat något ska det mycket till för att man ska upp och hota toppklubbarna. Det skiljer trots allt 14 poäng mellan Elfsborg och 3an Norrköping, och man får nog sikta in sig på att spela av hösten snyggt snarare än att jaga tabellplaceringar. Elfsborgs är likt förra året ett väldigt märkligt lagbygge, där man är makalöst hårt offensivt balanserat. Trots detta har man gått mållösa från de två senaste matcherna trots mängder med målchanser. Snart trillar väl bollen in?

Även Östersund spelar en fröjdig anfallsfotboll, och gillar inte det taktiskt defensiva spelet. Den gemensamma nämnaren för bägge lagen är ju "framåt i banan", och det borde ju öppna upp portarna, ellerhur? Östersund på hemmaplan brukar betyda mål, och bakåt är man inte speciellt starka - Jag gillar därför oddsen för att båda lagen hittar nätet. Jag tror inte Elfsborg vill åka på en 3e raka nolla med tanke på den offensiva kraft man besitter.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Elfsborg – Ostersunds FK

  • Datum:
    06 aug 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ExtremtRik 2018-07-30 12:07

Däremot ställer jag mig djupt frågande till Elfsborgs påstådda styrka framåt kontra bakåt (vilket då kanske kan liknas med den blinda hönan??)

ExtremtRik 2018-07-30 11:59

Visst om man ska hårdra det vet man aldrig helt säkert... haren och sköldpaddan...
Har lekt lite med denna om någon som läser är intresserad https://stattrek.com/online-calculator/binomial.aspx

Hursomhelst var det ingen elakhet utan ett konstaterande om mitt eget bettande efter att själv ha skapat ett antal spreadsheets...

Lukasoe 2018-07-29 13:43

Nu krävs det sample betydligt större än vad som är nu för att avgöra något sådant. Jag är i princip en vinst ifrån gröna siffror

ExtremtRik 2018-07-29 12:31

Själv spelade jag vinst med exakt två mål för Östersund, men Elfsborg är förstås som en jävla mur bakåt

(Mitt spreadsheet hjälper mig förstå att betting inte är min grej (heller))

AmaerildeRimfrost 2018-07-28 11:35

Ja, du lyckades trycka i matchen som de spelar om en dryg vecka istället

Lukasoe 2018-07-28 11:22

Ska givetvis vara "Östersund - Elfsborg", och inte "Elfsborg - Östersund"
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td