Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay

Elfsborg - Östersund X2
Hull - Aston Villa X2
10 units @1.99

-------------------------------------------------------------------------------------------

Under måndagen klickar vi in en dubbel till 1.99 gånger såsen. Det är två X2or då jag anser att bortalagen är klart starkare i matcherna, men med tanke på hur nära till hans krysset brukar ligga i såna här matcher väljer vi att knåpa ihop en parlay istället för att gå på singlarna.

Om vi börjar med Elfsborg - Östersund, kan vi konstatera att Elfsborg håller på att på allvar att dras in i streckstriden, och då pratar vi underförstått om det nedre strecket. Egentligen är det bara tur för Elfsborg att konkurrenterna Dalkurd, Trelleborg, Brommapojkar och Sirius bara fortsätter att gå på minor. Annars hade läget kunnat vara ännu sämre.

Nu vänder serien, och så sent som förra veckan möttes lagen uppe på Jämtkraft Arena, där slutresultatet skrevs 1-0 till Östersund, vilket var lite i underkant då det borde blivit klart mer med tanke på hur spelet såg ut. Samtidigt som Elfsborg gräver sin egna grav allt djupare fortsätter Östersund att övertyga. Trots den tvivelaktiga säsongsinledningen, och ett flertal nyckelpjäser som lämnat hittas man nu alltså uppe i toppstriden. Sotte, Nouri, Sema och Graham Potter är personerna som lämnat, som så sent som i vintras var med och tog laget till slutspel i Europa League, där b.la. Arsenal stod för motståndet. Trots detta hittas man alltså uppe i toppen. Bara att lyfta på hatten.

Östersund har inte förlorat på åtta matcher, och spelet är riktigt bra och dessutom underhållande. I tillägg har ännu i Saman Ghoddos lämnat truppen, vilket bådar gott. I mina ögon är det egentligen inget snack om vilket som är det bättre laget. Nu har däremot Elfsborg revansch att utkräva, och dessutom på hemmaplan vilket gör att jag vill gardera med krysset.

-------------------------------------------------------------------------------------------

I den andra matchen mellan Hull och Aston Villa är det den sista premiärmatchen i omgången. Resterande matcher spelades i helgen, och det har minst sagt varit en riktigt spännande premiäromgång. Nu spelar hemmastarka Hull City hemma på CKOM Stadion, men trots det håller jag ändå Villa som det starkare laget, och likt spelbolagen är de trots bortaplan ändå favoriter.

Nu är det tidigt på säsongen, och till och med premiärmatch, vilket gör det hela väldigt svårt att spekulera i vart det barkar. Om man kikar på pappret är gästerna det klart bättre laget, och man har under de senare åren prenumererat på topplatserna. Vad det gäller truppsituationerna har Hull en helt intakt trupp medan Villa har Keinan Davis, Scott Hogan och Rushian Hepburn-Murphy osäkra för spel, samtidigt som Ritchie de Laet med all säkerhet kommer att missa fajten.

Hull har inte imponerat inledningsvis. Man har inte en enda vinst på de fyra vänskapsmatcherna, medan Villa vunnit fyra av de fem matcher man spelat, och då kom förlusten mot Premier League-laget West Ham.

Ska inte Aston Villa vara några klasser bättre? Hållhaken är ju att det absolut finns risk för en tillknäppt historia, då spelsystemen inte satt sig ännu, och det är väldigt tidigt på säsongen, vilket gör att kryssgarderingen även här känns relevant.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Parlay

Parlay

 • Postad:
  06 aug 2018
  14:16
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 2
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,99
 • Bethard
 • Datum:
  06 aug 2018
  19:00
 • Sport: Parlay
 • Land: Parlay
 • Liga: Parlay
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td