Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Falkenbergs FF – Örgryte IS

Falkenbergs FF - Örgryte IS @ 2.18 (Pinnacle), insats 8 units (ca 4%)

Hemmaplan kommer bli avgörande här i "toppmötet" av Superettan. Falkenberg har gjort det bra och innan sommaruppehållet hade de ledningen två gånger mot Helsingborg men fick till sist vika ner sig. Då ska vi komma ihåg att det var en av Helsingborgs bästa matcher för säsongen. Nu kommer ett Örgryte som har sju raka matcher i Superettan utan seger. Dock flera oavgjorda och i matcherna mot Eskilstuna precis innan sommaruppehåller samt direkt efter så slutade matcherna 0-0.

Det som känns lite oroväckande är att hittills har Falkenberg plockat in fler poäng borta än hemma där de endast fått ihop följande, 4-1-2 (13-8) men det är likväl inte dåligt. Örgryte på bortaplan har faktiskt stabila 3-3-2 (13-12) och då har de haft rätt tuffa bortamatcher i serien. Men då målskyttet just nu inte fungerar så väljer jag att plocka matchen till bra odds hos Pinnacle.

I normalfallet tycker jag att oddsen känns mer korrekta även om Falkenberg skulle varit upp mot runt 2.50 men som det ser ut just nu med poängplockandet så tycker jag det kunde sjunkit mer, till runt 2.00. Jag tackar dock för detta då jag tror brytpunkten går vid 50% och inte som nu vid 46%.

I juni möttes de i Göteborg och då blev det 1-1, precis som det blev förra hösten när Falkenberg hade hemmaplan. I det här "derbyt" jobbar vi in de gula som helt enkelt får visa att de hör hemma i toppen. De kommer trots allt med en riktig derbyseger borta mot Varberg med klara 3-0.
Fotboll

Falkenbergs FF – Örgryte IS

  • Datum:
    07 aug 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Leon02 2018-08-07 11:45

rygg
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td