Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Colorado Rockies – Pittsburgh Pirates

Jag väljer att spela Colorado Rockies och Pittsburgh Pirates över 10 runs i kvällens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.83.

I onsdagens MLB action kommer Pittsburgh Pirates och Colorado Rockies att avsluta sin tre-matchersserie från Coors Field. I går snurrade Pittsburgh upp Rockies med en lätt 10-2 seger över Colorado. SP Jameson Taillon (9-8) gav upp tio träffar och ordnade segern. Man är nu två matcher över .500 totalt.
29-åriga righty Chris Archer (3-5 4,40 ERA) kommer att göra sin andra start för Pirates ikväll. Archer, som åkte från från Tampa Bay, har 108 strikeouts på 100+ innings.

Colorado Rockies är sju matcher över .500 totalt och rätt i mitten av ett tätt NL West Division race. På tisdag släppte SP Chad Bettis (5-2) till hela nio runs på bara 4+ innings och tog förlusten. Rockies är nu 2.5 matcher efter Arizona i sin division.
Rockies kommer ikväll att starta med 23-åriga righty German Marquez (9-8 4.70 ERA). I den senaste starten släppte Marquez till två runs på sju innings under en 5-3 förlust i Milwaukee.

Jag ser värde här i överspelet mycket pga kvällens starting pitchers. Colorados German Marquez har faktiskt varit som sämst hemma i Colorado. Han har hela 6.63 ERA och 1.706 på hemmaplan, vilket är ganska dåligt.

Pittsburghs starter Chris Archer hade det verkligen svårt i sin första match för Pirates, och jag tror det fortsätter ikväll, i en hitter friendly arena mot en mycket bra offensiv. Archers senaste 5 starter har gått över totalen och när han spelar brukar han också få mycket runsupport. Archer har släppt till 22 hits och 10 earned runs på de senaste 16 innings.

Coors Field är en mycket hitter friendly arena, och med dessa starting pitchers borde vi kunna passera 10 runs ikväll.

Pittsburgh är 13-6 över totalen de senaste 19 bortamatcherna. German Marquez är 5-1 över totalen de senaste 6 hemmamatcherna. 5 av de senaste 7 inbördesmötena i Colorado har gått över totalen.Baseball

Colorado Rockies – Pittsburgh Pirates

 • Postad:
  08 aug 2018
  14:20
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 10 r
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  08 aug 2018
  21:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td