Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Indiana Fever – Seattle Storm

Jag väljer att spela Indiana Fever och Seattle Storm över 162.5 poäng i nattens WNBA basketball. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.89.

Seattle Storm skall försöka ta sin femte raka seger på tisdag när de besöker Indiana Fever, som har vunnit två raka. Storm kommer att spela den andra matchen av en back-to-back på bortaplan när man möter Indiana på tisdag. Igår besegrade Storm New York med 96-80, och före det Minnesota Lynx på fredagen 85-75.

Indiana Fever ser bra ut just nu. Fever har vunnit två raka och tre av sina senaste fem matcher. På lördag besegrade Fever New York Liberty 68-55 där Candace Dupree ledde laget med 25 poäng. Indiana-försvaret höll Liberty till bara 2 poäng under den fjärde quartern.

Breanna Stewart leder Storm i scoring och rebounding med i genomsnitt 22,5 poäng och 8,1 rebounds per match. Jewell Loyd är den andra ledande scorern med i genomsnitt 16,4 poäng per match. Natasha Howard är lagets tredje spelare med dubbla siffror i poäng på 13,0 poäng per match. Sue Bird leder Seattle i assists med i genomsnitt 7,4 per match. Seattle gör i genomsnitt 87,6 poäng per match.

Candice Dupree är den ledande scorern och andra ledande reboundern för Indiana med snitt på 13,9 poäng och 6,5 rebounds per match. Kelsey Mitchell är andra i poäng med ett genomsnitt på 12,8 poäng per match. Erica Wheeler leder laget i assist med i genomsnitt 4,1 per match, medan Natalie Achonwa är ledande rebounder med i genomsnitt 7,0 per match. Indiana gör i genomsnitt 75,4 poäng per match.

Jag ser stort värde här i överspelet. I statistiken syns det tydligt att Indiana spelar ett öppnare spel på hemmaplan. Man snittar 79.36 poäng hemma jämfört med 71 poäng på bortaplan. Seattle gör också lite mer poäng på bortaplan, 90.07 jämfört med 85.60 på hemmaplan.

Seattles offensiv är magnifik just nu, och för att Indiana skall ha en chans här tror jag man är tvungen att rikta in sig på offensiv precision. Seattle har de 4 senaste matcherna snittat hela 93.75 poäng, vilket är mycket imponerande. Seattle spelar också back to back inatt, och då tror jag också att Indiana kommer att göra sin del med poäng här för att överspelet skall sitta.

Indiana är 9-4-1 över totalen på hemmaplan, jämfört med 4-10 på bortaplan. Seattle är 9-5 över totalen på bortaplan, jämfört med 6-8-1 på hemmaplan.
9 av de senaste 13 hemmamatcherna har gått över totalen för Indiana. 5 av de senaste 7 inbördesmötena har gått över, och också 4 av de 6 senaste mötena i Indiana har gått över totalen.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Basket

Indiana Fever – Seattle Storm

  • Datum:
    08 aug 2018
    01:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: WNBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td