Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Toronto Blue Jays – Boston Red Sox

Jag väljer att spela Boston Red Sox att vinna över Toronto Blue Jays i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.72.

Boston Red Sox spelar den andra matchen i en tre-matchersserie på onsdag mot Toronto Blue Jays. Boston hade spelledigt på måndag, men besegrade New York Yankees 5-4 på söndagen och tog 4 raka matcher mot Yankees och utökade sin ledning till 9 matcher över Yankees i American League East. Boston har nu vunnit 5 i rad då man igår besegrade Blue Jays.

Blue Jays hade också spelledigt på måndag men förlorade på söndag 6-3 till Seattle Mariners. Blue Jays förlust knäckte en tre-matchers winning streak för laget.

Mookie Betts leder Red Sox med ett .342 batting average. J.D. Martinez leder Boston i träffar med 132, home runs med 33 och RBIs med 93. Boston har ett team battning average på .269 medan motsatta hitters har .230 vid plattan mot Red Sox pitching. På onsdagen startar Red Sox med Brian Johnson. Lefthandern är den här säsongen 2-3 med en ERA på 3,74, 63 Ks och 22 BBs.

Justin Smoak leder Blue Jays med ett .252 batting average och i home runs med 17 och RBIs med 56. Yangervis Solarte leder laget i träffar med 98. Toronto har ett team batting average på .243, medan motsatta hitters har .263 på plattan mot Blue Jays pitching. På onsdagen startar Blue Jays med Mike Hauschild. Righthandern är denna säsong 1-0 med en ERA på 0,00, 5 Ks och 1 BB.

Red Sox är mycket heta just nu, och jag ser ingen anledning att gå emot nu, speciellt inte med Blue Jays starting pitcher inatt.
Blue Jays starter Hauschild håller ingen vidare klass, och har inte mycket erfarenhet bakom sig. Detta är hans andra år, förra året spelade han för Texas, endast 4 matcher där han hade ERA 11.25 och WHIP 2.00 samt FIP 10.66. Detta år har han bara spelat en match för Toronto. Boston borde inte ha bekymmer med att få till runs mot honom.

Bostons starter Johnson har gjort 7 starter i år, och bara en start har han varit lite sämre i. Han är hela 5-2, har släppt till 34 hits och 10 earned runs på 33+ innings. Boston spelar verkligen för Price, då han får enormt med runsupport. Price är också 3-0 mot Blue Jays.

Boston har vunnit 19 av de 26 senaste matcherna i Toronto, och 22 av de 30 senaste mötena. Boston har också vunnit 10 av Johnsons senaste 12 starter, och 4 av Johnsons 5 senaste på bortaplan. Toronto har också förlorat 25 av de senaste 34 matcherna mot en lefthanded starter.
Baseball

Toronto Blue Jays – Boston Red Sox

  • Postad:
    08 aug 2018
    15:33
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,72
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    09 aug 2018
    01:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td