Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Dalkurd FF – Malmo Ff

Dalkurd - Malmö HT/FT @2.05

-------------------------------------------------------------------------------------------

Malmö står som bekant inför ett mycket tufft spelschema. Man står i ett stundande Champions League-kval och ska samtidigt hålla två bollar i luften med det Allsvenska seriespelet. Detta blir givetvis en tuff utmaning, och Malmös bredd sätts verkligen på sin spets. Matchen idag skulle egentligen ha spelats imorgon, men då båda parter var överens spelas den alltså idag istället vilket ger Malmö en dag extra inför Vidi borta på tisdag.

Nu är det seriejumbon Dalkurd som står för motståndet - Ett lag lag som bara vunnit en av sina 15 senaste matcher. Laget ligger toksist och befinner sig just nu på autobahn ner till Superettan. Inte nog med det. Malmö har även "turen" att slippa Dalkurds bästa spelare i Mohamed Buya Turay som nyligen lämnat för Belgiska Sint-Truiden. Tidigare lämnade även den duktiga japanen Yukiya Sugita, vilket gör att ett tidigare svagt Dalkurd nu är ännu svagare.

Malmö är en klubb med enormt kapital, och det syns även tydligt i truppbygget. Bredden är löjlig, och spelarna man kan rotera med här tar en startplats i de allra flesta andra konkurrenter i ligan. Jag tänker främst på Romain Gall och Oscar Lewicki. Även Marcus Antonsson som nyligen anlänt från Leeds lär starta här, då Carlos Strandberg säkerligen prioriteras till tisdag mot Vidi. Bredden är det alltså inget att klaga på, och Dalkurd har egentligen inget att sätta upp emot det.

Det ska bara skilja flera klasser här. Det som jag tycker talar hårt för spelet är att Malmö trots allt ändå har viktig Champions League match på tisdag, och alla spelare kan ju inte vilas här varför jag tror man vill ha någorlunda fräscha ben. Därför är det onödigt att göra denna match ens lite spännande - Malmö dödar redan i halvtid? Det tror iallafall jag. 2.05 för HT/FT känns klart i överkant.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Dalkurd FF – Malmo Ff

  • Postad:
    10 aug 2018
    12:30
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 2 HT/FT
  • Insats: 10,00
  • Odds: 2,05
  • Bethard
  • Datum:
    10 aug 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td