Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: IFK Gothenburg – Sirius

Göteborg - Sirius Ö2.5 @1.64

-------------------------------------------------------------------------------------------

Premier League i all ära, men Allsvensk fotboll ligger oss varmt om hjärtat. Sirius åker ner till Gamla Ullevi i kampen kring strecket. IFK ligger just nu på 11e plats med 19 poäng, medan Sirius ligger på plats 13 med 14 poäng. Ner till kvalplats där Brommapojkarna befinner sig är det endast 1 poäng, och matcher som denna kan komma att bli avgörande för fortsättningen.

Göteborg mår verkligen inte bra. Ingenting stämmer, och ska man verkligen ligga där nere som man gör nu - Jag tycker verkligen inte det! Det är en anrik klubb, och även om ekonomin är som den är, ska man kunna göra det bättre. Rutinen finns ändå omkring klubben bland spelare och ledare.

Lagen möttes för drygt två veckor sedan, där Göteborg kliver upp i en 2-0 ledning där det mesta tyder på att man åker hem med 3 poäng. Då vänder Sirius, eller rättare sagt Göteborg tappar matchen till 3-2. Visserligen var det två straffar men DET FÅR BARA INTE HÄNDA. Det är så signifikativt för ett klubb som befinner sig i kris. Pressen på Poya Asbaghi blir alltmer påtaglig, och tålamodet börjar ta slut.

Det som präglar dessa lag helt klart offensiven, eller om det är det bristande försvarsspelet kanske. Hurusomhelst brukar det bli en del mål i bägge lagens matcher. Nu ställs man mot varandra, och känslan är att vi minst borde få se tre mål - Förmodligen fler? Sirius har okej form, med tre raka vinster i bagaget. Man har visat sig kunna såra motståndarna med sitt snabba omställningsspel samtidigt som Göteborg har det fortsatt kämpigt bakåt. Plushandikapp på Sirius kan funka här också, men jag går på överspelet.

Spela på Bethard och få 100% upp till 500 kr
Fotboll

IFK Gothenburg – Sirius

  • Datum:
    10 aug 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här