Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Manchester United – Leicester City

Manchester United - Leicester City U2.5 @1.80

-------------------------------------------------------------------------------------------

Då var det dags. Blickarna riktas bort från VM i Ryssland och nu i de europeiska toppligorna. Premier League är först ut av de stora ligorna, och José Mourinho får "äran" att inleda säsongen. Något som han inte verkar hålla med om. Portugisen har redan sagt sitt, och draman vi väntar oss lär inte hålla sig undan den här säsongen heller.

Det har varit lugnt under transferfösntret för bägge parter. Man Utd har plockat in brassen Fred från Shaktar Donetsk, och förmodligen kommer han också få starta. Vad det gäller Leicester har man blivit av med Riyad Mahrez till mästarlaget Manchester City för en smaskig summa. Istället har man plockat in Rachid Ghezzal, Jonny Evans och Ricardo Pereira. Hur ska man få ihop det här?

Premiärer har en tendens att vara lite avvaktande. Dels finns en del nerver där, men även matchformen brukar vara allt annat än på topp. Många har spelat VM under sommaren, och en del spelare har nyligen anlänt från semester - Lite mätta/trögstartade? Nu är dessutom Manchester United klart försvagat. Både i försvaret, men framförallt framåt då Paul Pogba med största säkerhet inte kommer att starta.

Även Leicester har en del pjäser borta. Jamie Vardy, som nu kommer behöva driva anfallet själv, ser ut att missa premiären. Då ser jag ingen annan utväg än att backa hem med manskapet och dra i handbromsen. Bakåt finns det ändå Ndidi, Morgan, Schmeichel osv som kan hålla ihop bitarna.

Absolut ska det skilja i klass, men såhär tidigt på säsongen, då nyckelspelarna brukar lysa med sin frånvaro köper jag inte att United och överlinan ska vara så stora favoriter. Plushandikapp på Leicester funkar också men jag väljer U2.5 mål.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Manchester United – Leicester City

 • Postad:
  10 aug 2018
  12:43
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: UNDER 2.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,80
 • Bethard
 • Datum:
  10 aug 2018
  21:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td