Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Miami Dolphins – Tampa Bay Buccaneers

Jag väljer att spela Miami Dolphins och Tampa Bay Buccaneers över 33 poäng i NFL Preseason. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.78.

Natten till fredagen i NFL Preseason kommer Tampa Bay Buccaneers att ta sig an Miami Dolphins. Buccaneers slutade sist i en mycket talangfylld NFC South Division med ett 5-11 record den senaste säsongen. Tampa Bay kunde verkligen också prestera offensivt, man var rankade 9: e totalt i offense men rankades 18: e i scoring med 20.9 poäng per match.

Fourth year signal caller Jameis Winston kommer att tvingas vara på sidan de tre första matcherna under 2018 regular season för en överträdelse av NFL: s uppförandepolitik. Winston har talang att leda Buccaneers till playoffs, men han har inte riktigt fått ut allt. Mike Evans är en av de bästa wide receivers i gamet och har gått över 1 000 yards i fyra raka säsonger.

Miami Dolphins kommer från en nedslående 6-10 säsong, men har mycket att se fram emot, och man har förväntningar i år. Head coach Adam Gase tog Dolphins till slutspelet i sitt första år på jobbet och man har nu till denna säsong gjort av med spelare som inte passade in i hans system. Miami kommer framför allt att försöka förbättra sig i offensiven där man rankades 25:e i total yards och 28: e i scoring.

Miamis QB Ryan Tannehill missade hela förra året med knäskada, men var 8-5 som startare 2016. Dolphins valde att inte ta in någon ny quarterback till denna säsong, och man är övertygade om Tannehills förmåga. Dolphins tradade wide receiver Jarvis Landry till Cleveland och man hoppas nu att den talangfulle DeVante Parker kan blomstra.

Detta är två offensiva lag, och här har vi också en matchup med ganska lika quarterbacks som senaste säsongen, vilket borde kunna betyda mer poäng här då det inte är mycket nytt som skall inpräntas.

Framför allt quarterback Tannehill och Miami förväntar jag mig mycket poäng av, då han missade förra säsongen. Preseason kommer att vara väldigt viktig för honom att komma upp i NFL speed, och han kommer också vara motiverad.

Buccaneers är 7-2 över totalen de senaste 9 bortamatcherna. Dolphins är 9-4 över totalen de senaste 13 hemmamatcherna. De 4 senaste inbördesmötena har gått över totalen.
Am Fotboll

Miami Dolphins – Tampa Bay Buccaneers

 • Postad:
  08 aug 2018
  16:18
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 33 p
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,78
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 aug 2018
  01:00
 • Sport: Am Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL Preseason
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td