Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: NY Giants – Cleveland Browns

Jag väljer att spela NY Giants och Cleveland Browns över 34 poäng i NFL Preseason. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.79.

Efter att ha haft en hemsk säsong förra året, kommer Browns att förlita sig till Baker Mayfield för att göra skillnad offensivt och Denzel Ward för att hjälpa till defensivt. Dessa två kommer antagligen att få speltid i matchen.

Mot starting defense kunde Mayfield inte alls göra mycket offensivt. Men när Mayfield mötte second string defense kunde han göra mycket väl ifrån sig. Tyrod Taylor kunde också spela riktigt bra. I denna match förväntar jag mig mycket offensivt av Mayfield.

Giants kommer att behöva ha lite tur i defensiven i år. Giants förlorade Sam Beal till en skada och man tvingades hitta en ersättare till denne. För att täppa till läckan i defensiven tog man in Leonard Johnson.

Jag ser här två lag som båda vill få den här första vinsten under sina bälten. Cleveland kommer från en 0-16 säsong. De behöver vinster, till vilket pris som helst. Och när man nu har spenderat hela offseason med att bygga upp laget, så borde det vara viktigt för dem att få en stark inledning här.

Jag tror att Browns kommer att trycka på så hårt som de kan här. Giants har en ny tränare och en hel drös av motivation att få ut allt. Giants kommer från en 3-13 säsong, och det duger helt enkelt inte i New York.

Pat Shurmur (Giants coach) är en offensiv kille. Och efter de senaste offensiva insatserna under de senaste två säsongerna måste Giants börja vara redo att prestera poäng. Giants har dessutom ändrat sitt försvar från 4-3 till 3-4. Och jag är inte helt säker på att de vet vad som är vad och vem som är vem riktigt ännu.

Baker Mayfield kommer att få mycket tid för Browns. Och jag tror att det kommer att betyda poäng och åter poäng. Cleveland har dock spelat under totalen i sju av åtta preseason matcher med Hue Jackson vid roret. Dock så har man jobbat en hel del med offensiven till denna säsong, och något säger mig att man kommer gå för mycket poäng tidigt här.

Man borde absolut få till poäng, speciellt då Giants ändrat om sitt försvar aningen, och kan vara lite ringrostiga där.
Am Fotboll

NY Giants – Cleveland Browns

  • Postad:
    08 aug 2018
    17:04
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 34 p
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,79
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    10 aug 2018
    01:00
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL Preseason
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td