Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lucifer Lane – Övriga

Lucifer Lane=Open Stretch

Går det att inte räkna ut lopp 8, V75-3, till att avgöras av open stretch via Lucifer Lane?
Startsnabb, rätt läge och sedan släpp till storfavoriten Perfect Spirit, som med sitt lite knöliga trav får svårt att freda sig mot snabbe Lucifer Lane via just Lucifer:s Lane (dubbla open stretch på Åby). Även snabbe nr 9 Giveitgasandgo lurar i vassen på speed om Örjan inte drar på tillräckligt i täten, jag ser helt enkelt inte hur Lucifer inte får en alldeles utmärkt chans att via stretchen sätta nosen först, kanske ett helt huvud (om nu Perfect Spirit presterar som förväntat).
Hästar som Lucifer, som är på väg uppåt, brukar succesivt bli bättre när de får starta kontinuerligt, må vara att både han och Perfect Spirit lär ha varit vässade, åtminstone en smula, för Sprintermästaren där de möttes senast.
Perfect Spirit har tuffa lopp bakom sig i USA gissningsvis är det därifrån det i vissa lägen lite knackiga travet kommer, kapaciteten är förstås hög.

Maxinsats till 6.75 och ett ännu bredare smil på V75 där han i skrivande stund står i 8 %, SPIK !!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Lucifer Lane – Övriga

 • Postad:
  10 aug 2018
  13:08
 • Rekare: ExtremtRik
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 6,75
 • Info: Åby lopp8, V75-3
 • Unibet
 • Datum:
  11 aug 2018
  17:05
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td