Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Örebro – Brommapojkarna

Örebro - Brommapojkarna @1.74

-------------------------------------------------------------------------------------------

Örebro tar emot Brommapojkarna kl 18.00. Med fyra förluster på de fem senaste matcherna passar det då alltså bra att ett av sämsta lag kommer på besök.

Örebro inledde säsongen makalöst bra, och var länge obesegrade. Matchen mot Hammarby blev första förlusten, då Kennedy Igboananike fick ett märkligt rött kort, och därefter har det egentligen bara gått utför. Man har sjunkit som en sten i tabellen, och befinner sig nu på en 10e plats på 20 poäng. En förklaring till att det gått så pass tungt den senaste tiden kan vara att mittfältsmotorn och kaptenen Gerzic har saknats. Nu väntas han vara tillbaka, och kanske kan det ge en kick till laget?

Nu kommer som sagt Brommapojkarna, som även är seriens sämsta bortalag. Försvaret är den stora akilleshälen, och det är stora stora hål som motståndarna kan operera på. Nu slog man visserligen ett ännu sämre lag senast - Nämligen Dalkurd med 2-1 på hemmaplan, men är det något att överhuvudtaget dra några växlar alls över? Jag tror inte det iallafall. Örebro är ett klart bättre lag, och även om man har varit i en brutal formsvacka nu, har det inte sett speciellt bättre ut för BP.

Örebro är piskat att vinna, och dessa matcher betyder så oerhört mycket. Hemmaplan och en bättre trupp ligger som grund för mitt spelval. Örebro löser 3 poäng på Behrn Arena ikväll - Igboananike gör 2?

Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Örebro – Brommapojkarna

  • Datum:
    11 aug 2018
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td