Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arsenal – Manchester City

Arsenal - Manchester City -0.25 första halvlek @1.90

-------------------------------------------------------------------------------------------

Premiäromgångens tungviktare. Fjolårsmästarna mot ett pånyttfött Arsenal, med start kl 17:00.

Det mest omdiskutabla har helt klart varit Gunners tränarbyte, där Arsene Wenger lämnat sin post efter 22 år i klubben. Unai Emery är nu mannen att ta klubben till högre höjder. Det är naturligtvis ingen lätt uppgift, och det luktar lite "post-Ferguson" om det hela. Att ta över efter en så pass stor herre som gjort så mycket för fotbollsvärlden är rätt otacksamt.

Manchester City kliver in som storfavoriter till att jogga hem ligan i år igen. Med all rätt kan jag tycka, då man gjort få förändringar mot i fjol. Riyad Mahrez har kommit in från Leicester, och kommer säkerligen stärka truppen.

Till dagens match kommer Kevin De Bryune, Raheem Sterling och David Silva troligtvis inte att medverka, och i Arsenal är Nacho Monreal, Aaron Ramey och Sead Kolasinac inte bekräftade. VM-spelet har slitit på toppspelarna, och topplagen får därmed lida lite inledningsvis på säsongen.

Oavsett avbräck är Man City klart starkare. Man har bättre spets och bredd i truppen, och Arsenal ska väl ändå inte kunna hota City, trots hemmaplan? Emery kan knappast ha fått ordning på spelet under några få månader, när Pep Guardiola svetsat samman sin trupp i två års tid.

Community Shield vann man ganska komfortabelt mot ett Chelsea, som jag även dem håller högre än Arsenal. Visserligen spelas den här matchen på Emirates, men om City bara kommer upp i normal nivå ska inte Arsenal ha något att säga till om, och förmodligen leder man redan i halvtid. City -0.25 i halvtid spelas.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Arsenal – Manchester City

 • Postad:
  12 aug 2018
  12:54
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 2 -0.25
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,90
 • Bethard
 • Datum:
  12 aug 2018
  17:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td