Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Liverpool – West Ham United

Liverpool - West Ham mål i båda halvlekar @1.71

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ligans konkurrent till Manchester City äntrar scenen hemma på Anfield idag. West Ham United kommer på besök, och känslan är att detta mycket väl kan rinna iväg.

Liverpool har värvat smart den senaste tiden. Virgil van Dijk kom och stabiliserade upp det rejält. Både i försvaret men även i uppbyggnadsspelet då han har mycket fina fötter. Nu har man även ersatt den svaga länken man länge haft - Nämligen målvaktsposten. Allison har anlänt från Roma, och Brassen är en riktig världsmålvakt. I övrigt har man även plockat in Fabinho från Monaco som kommer bredda mittfältet, samt Xherdan Shqiri från Stoke som kan bli en joker i flertalet matcher, även om hans troliga position kommer vara på bänken.

Truppen ser klart mer intressant ut än förra året, och med dessa nyförvärv är förhoppningarna att man ska kunna plana ut dalarna, och befinna sig mer i topparna. Alltså ett jämnare Liverpool helt enkelt. Toppen har alltid funnits där, det såg vi tydligt förra året i Champions League, och diverse matcher mot Man City i ligan, men man föll hårt på att prestationerna ibland även var totalt katastrof, och man tappade poäng mot blåbärslagen.

Vad det gäller West Ham har man fått in lite nytt i truppen, b.la. Jack Wilshere, Carlos Sanchez och Lucas Perez. Däremot förväntas ingen utav dem att kunna medverka här i premiären. Även Liverpool har några på frånvarolistan - Fabinho, James Milner, Dejan Lovren och Joel Matip.

Det går därmot ingen nöd på Liverpool, som med sina otroliga spets hotar alla lag i världen. Är West Ham laget att sätta stopp för titeljakten? Jag ställer mig hårt frågande till det. Träningsmatcherna inför seriepremiären visar på vilket otrolig form Liverpool dessutom har. Man har spöat både Man United och Man City, och varför inte fortsätta med West Ham? Oddsen på raka ettan är dock hårt nedtryckt, och handikappsspelen lockar inte heller. Däremot har jag hittat ett spel där Liverpool ska göra mål i båda halvlekarna till 1.71 gånger pengarna. Det känns mycket bra då jag tror man kommer gå ut chockerande hårt på Anfield kl 14.30.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Liverpool – West Ham United

 • Postad:
  12 aug 2018
  11:14
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 Mål i båda
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,71
 • Bethard
 • Datum:
  12 aug 2018
  14:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td