Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: San Diego Padres – Philadelphia Phillies

Jag väljer att spela Philadelphia Phillies att vinna över San Diego Padres i kvällens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Bethard till 1.91.

På söndag avslutar Philadelphia Phillies sin tre matchersserie borta mot San Diego Padres. På fredagen förlorade Phillies öppningsmatchen med 0-2. Phillies hotade i nionde inning med två singles men kunde inte få till något. Igår vann Phillies enkelt med 5-1 mot Padres.

På söndag startar Phillies med Jake Arrieta. Righthanded startern är denna säsong 9-6 med en ERA på 3,11, 91 Ks och 40 BBs.
På söndag startat Padres med Joey Lucchesi. Lefthandern är den här säsongen 5-6 med en ERA på 3,70, 87 Ks och 28 BBs.

Du kan inte förvänta dig mycket av en rookie i hans första säsong i de stora ligorna. Om de åtminstone håller kursen och inte blir bombade, kommer en rookie vanligtvis att överleva i de stora ligorna den följande säsongen. Joey Lucchesi har någorlunda hållit kursen och varit produktiv för Padres. Han har inte varit felfri eller så, och han har ofta väldigt tunga perioder och är väldigt ojämn.

Lucchesi går som sagt in med en total ERA på 3,70, men har en 5,28 ERA och 1,43 WHIP i sina senaste tre matcher. Det är inte ovanligt att en rookie går igenom svackor här och där. Han har föredragit att spela på bortaplan denna säsong, där han har 2,87 ERA och 1,09 WHIP. Lika bra har det inte varit hemma på Petco Park, som är en pitcher friendly arena. Hemma har han ERA 4,21 och WHIP 1,36.

En nyckel till Phillies seger ikväll hittar jag i hur många long balls Lucchesi har tillåtit hemma. Detta är som sagt en av de mest pitcher friendly ballparks, men han har gett upp 11 home runs hemma och endast 3 på bortaplan.

Arrieta kommer som sagt att starta med en ERA på 3,11 och 1,20 WHIP. Padres har inte kunnat göra så väldigt mycket mot Arrieta på 48 at-bats. Padres har bara .188 i hitting mot Arrieta utan en enda long ball. Därtill så har Arrieta varit mycket het på senare tid med en ERA på 1,29 och 0,86 WHIP i sina senaste tre starter.

Jag är övertygad om att han borde få jobbet gjort på söndag och leda Phillies till en ny seger här.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Baseball

San Diego Padres – Philadelphia Phillies

  • Datum:
    12 aug 2018
    21:30
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td